Denizli Haber - Başkan Güngör mesajında “Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken Ramazan Bayramı’na ulaşmanın da mutluluğu içerisindeyiz. Bir sonraki Ramazan ayında da gönüllerimizin bir olmasını dilerim, Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun” dedi.

BAŞKAN GÜNGÖR “RAMAZAN AYINDA PAYLAŞMANIN ÖNEMİNİ ANLADIK”

Ramazan ayında paylaşmanın önemine vurgu yapan Başkan Güngör “Ramazan ayı boyunca en güzel örneklerini yaşadığımız yardımlaşma, kardeşlik, birlik ve beraberlik gibi duygularımızın hayatımızın her anına hâkim olması dileğimdir. Bu mübarek günde büyüklerimizin, şehit ailelerimizin, geleceğimiz adına umudumuz olan kıymetli yavrularımızın, görevleri başında olan tüm çalışanlarımızın bayramını gönülden tebrik ediyorum. Sevdiklerine kavuşmak üzere yollara dökülen kıymetli vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını, kurallara uymalarını hatırlatmak istiyorum. Savaşların, hastalıkların olmadığı nice bayramlara ulaşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.
 

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Bayramda insanların birbirlerine olan dargınlıklarını unutması gerektiğini ifade eden, birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Güngör, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz, maneviyat ikliminden esintilerin kuşattığı bir Ramazan Ayını daha huzur içerisinde idrak ederek, bayrama erişmenin manevi hazzını, muhabbetini, gönül huzurunu milletçe yaşıyoruz.  Bu mübarek günlerde Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Mensubu olduğumuz kadim medeniyette kavganın, dargınlığın asla yeri yoktur. Zira Peygamberimiz bir hadis-i şerifinde ‘Bir kişinin kardeşini üç günden fazla terk edip küs durması helâl değildir’ buyurmuştur. Rabbim bizlere hayırlı bir bayram geçirmeyi nasip etsin. Bir sonraki Ramazan ayında da gönüllerimizin bir olmasını dilerim, Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim