Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanlığı, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden mahalle başkanları ile istişare toplantısında bir araya geldi. Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nun da katıldığı toplantı, Anemon Otel’de gerçekleştirildi.

Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, 7 Haziran ve 1 Kasım seçim sonuçları değerlendirildi. Mahalle Başkanlarından mahallelerinin sorunları hakkında bilgi alındı.

Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör,” vatandaşlarımıza en iyi hizmeti en hızlı şekilde vermek amacıyla parti olarak çok uyumlu bir çalışmamız var. En alt kademeden en üst kademeye kadar herkesin tek düşüncesi hizmet aşkı. Mahalle Başkanları toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan il başkanıma ve Belediye Başkanıma teşekkürlerimizi sunuyoruz. “ diyerek kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Güngör’ün açış konuşmasının ardından Mahalle Başkanları tek tek söz alarak çevresinde gördükleri sorunları aktardılar.

Editör: TE Bilişim