AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, siyasetin kendileri için hizmet aracı olduğunu, hizmet odaklı siyaset yaptıklarını belirterek, “Bunun içindir ki; AK Parti Türk siyasi hayatının en çok teveccüh gören millet hareketidir. AK Parti’yi milletimiz kurmuş, bunca yıldır sahip çıkmaktadır. Milletimizin içinden çıkan AK Parti daha nice hizmetlerle var olmaya devam edecektir” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, partisinin Aktepe Mahallesi’nde düzenlediği halkla buluşma toplantısında konuştu. Aktepe halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantı, miting havasında geçti.

“AK PARTİ HALKIN BAĞRINDAN ÇIKMIŞTIR!”

Vatandaşların yoğun ilgilisini, “Milletin partisine sahip çıkması” olarak nitelendiren AK Partili Uğur Gökbel, “Gittiğimiz her yerde büyük bir coşku ve teveccühle karşılanıyoruz. Çaldığımız her kapı bizlere sonuna kadar açılıyor. Milletimiz bizi bağrına basıyor. Halkımızın AK Parti’ye bu kadar sahip çıkmasının bir nedeni var. Türk siyasi tarihinin en çok teveccüh gören partisi olan AK Parti, bir millet hareketidir. Milletimizin bağrından çıkmıştır. Kısır siyasi çekişmelerden, ülkenin sürekli kaos ortamlarında bulunmasından, artık yönetilemez hale gelmesinden bıkmış olan milletin kurduğu bir partidir. Bunun içindir ki; AK Parti, varlığını sürdürmektedir. Halkın karşısına çıktığı her seçimde, ‘devam’ yetkisi almaktadır. AK Parti, daha nice hizmetlerle var olmaya devam edecektir” dedi.

“MİLLETİMİZ HİZMET KALİTESİNİ GÖRÜYOR!”

AK Parti’nin de halkın desteğini boşa çıkarmadığını, verilen her oyu kutsal bir emanet olarak gördüklerini belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “AK Parti için her oy, omuzlarımıza aldığımız ağır bir sorumluluktur. Bu sorumluluğun gereğini yapmak, hizmet üretmek, durup dinlenmeden çalışmak şiarımızdır, boynumuzun borcudur. Bugün kadar, gerek ülke yönetimi gerekse yerel yönetimler anlamında halkımızın verdiği görevleri layıkıyla yapmış olmanın onurunu yaşıyoruz. AK Partili belediyelerimizin hizmetleri ortadadır. Halkımız, yerel yönetim hizmetlerindeki kaliteyi görüyor. Milletimizin en büyük hasletlerinden biri de vefadır. Bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de vefasını esirgemeyecek, bağrından çıkardığı AK Parti’ye, AK Partili kadrolara sahip çıkacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim