Denizli Haber - AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’in Aktepe ve Anafartalar mahallelerindeki esnaf ziyaretlerine, Siyasi ve Hukuki İşleri Başkan Yardımcısı Rıza Şahan, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cengiz Aydın, ilçe yönetim kurulu üyesi ve mahalle koordinatörleri Osman Cun ve Mehmet Hanifi Göktaş ile Mahalle Başkanı Ferhat Kırboğa da eşlik etti.

“ESNAFIMIZ MİLLETİMİZİN DAYANAĞIDIR”

Ziyaret ettiği esnafa “Hayırlı, bereketli işler” temennisinde bulunarak taleplerini dinleyen AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Esnafımız ekonomimizin önemli dinamiklerindendir. Bu anlamda esnafımızın ekonomik sistem içerisinde önemli bir denge unsuru olduğunun bilincindeyiz. Dünyada değişen ekonomik koşullar, alışveriş hayatının kabuk değiştirmesi, yeniliklerin hayatımıza yerleşmeye başlaması elbette kaçınılmazdır. Ancak esnafımız halen milletimize en yakın ekonomik unsur olarak varlığını sürdürmektedir ve sürdürecektir. Bizler de mahalle kültürüyle büyümüş bir nesil olarak mahalle esnafının sıcaklığını ve samimiyetini tanıyan, bunun kıymetini bilen insanlarız. Çünkü esnaf, vatandaşımızın sırdaşı, dayanağı, zor günlerde senetsiz kefilsiz ihtiyacını karşılayabildiği ağabeyi, kardeşidir. Esnafımızın toplumsal huzur anlamında üstlendiği rolün ne kadar kıymetli ve fedakârlık gerektirdiğini çok iyi biliyoruz” dedi.

“MÜREFFEH YARINLAR ÇOK YAKIN”

AK Parti hükümetlerinin her dönemde esnafın yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade eden AK Partili Gökbel, “Bizler de toplumumuzun önemli bir kesimi olan esnafımızla her daim dayanışma içinde olmaya özen gösterdik. Hükümetlerimizin getirdiği borç afları ve yapılandırmalarla, uygun koşullarda finansman destekleriyle esnafımıza nefes aldırmanın gayretinde olduk. Türkiye, büyük idealleri ve hedefleri olan bir ülke. Bu hedeflere ulaşmak elbette kolay olmuyor. Elbette biz de pes edecek değiliz. Türkiye Cumhuriyeti devleti, her zorluğun üstesinden gelmeye muktedirdir. Buna kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin tüm kesimleriyle omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye hedefimizden taviz vermedik, vermeyeceğiz. Bu idealin anahtarı da şüphesiz birlik ve dayanışmadır. Türkiye, çok yakında hayalini kurduğu müreffeh yarınlara kavuşacaktır. Önümüzü kesmeye kimsenin gücü yetmeyecektir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim