Denizli Haber - Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz yaptığı açıklamada;" Olayın yaşandığı park ve halı saha Merkezefendi İlçe Belediye Başkanlığının sorumlu olduğu bir alan olup bu vahim olayda açıkça görülmektedir ki Merkezefendi Belediye Başkanlığının çok büyük bir ihmali ve kusuru bulunmaktadır.  Sorumlu olduğu bölgede yeterli önlemleri almayan, çocuklarımız için güvenli bir alan oluşturamayan, çocuklarımızın can güvenliğini hiçe sayarak bu parkı adeta kaderine terk eden Belediye Başkanlığından olay sonrasında kamuoyunu tatmin edici bir açıklama bile yapılmamıştır. Yerel yönetimlerin sorumlu olduğu alanlarda ve özellikle çocukların oyun oynadığı bu tarz parklarda bulunan her türlü malzemenin bakım ve onarımı eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi gerekir. Ama maalesef ki acizlik içinde bulunan Merkezefendi Belediyesi ihmali ile bir çocuğumuzun ölümüne neden olmuştur.

2019 seçimlerinden sonra göreve gelen mevcut belediye yönetiminden, Merkezefendi ilçemizin sorunlarını çözmesi,  alt ve üst yapısı ile gelecek yıllara hitap edecek projeler üretilmesi adına geçen süre zarfında Merkezefendi halkı zaten ümidi kesmiş durumdadır. Bırakın yeni proje üretmeyi sorumlu oldukları bir parktaki kale direklerinin bakımını bile beceremeyen bir belediyecilik anlayışı söz konusudur.

Daha önce de kamuoyunun bilgisine sunduğumuz üzere Büyükşehir Belediyemiz tarafından alt yapısı tamamlanan Sümer ve Sevindik Mahallelerimiz toz toprak içinde bir an önce üst yapının tamamlanmasını beklerken maalesef Merkezefendi Belediyesi bu hafta sonunda da yağlı güreş etkinliği ile gündemdedir. Üst yapı çalışmaları için borçlanmaya giden bir belediyenin bu yağlı güreş organizasyonu için ne kadarlık bir bütçe ayırdığı da ayrı bir merak konusudur.

Merkezefendi de yaşayan halkımız da biliyor ki beceriksizlik ve acizliği artık saklanamayan Merkezefendi Belediyesinin 2024 yılı seçimlerinde Ak Parti Belediyecilik anlayışına tekrar kazandıracağız. Merkezefendi ilçemiz hak ettiği belediyecilik anlayışı için çok az bir süre kalmıştır. Halkımızın sorunlarına kulak tıkayan, vizyon ve misyonu bulunmayan, görevde bulundukları süre içinde birbirine düşen, meclis encümen seçimlerinde kendi üyelerine oy bile vermeyen bu yönetim halkımızın teveccühü ile 2024 yılında tasfiye edilecektir" dedi.  

Editör: TE Bilişim