Denizli Haber - Anneliğin; Sevginin, şefkatin, merhametin ve muhabbetin sembolü olduğunu vurgulayan Başkan Filiz; mesajında şu ifadelere yer verdi: Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğidir. Annelik, sadece, bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Anne, insanın duygularını, düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir. Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün ve geleneklerimizin devam ettirilmesinde herkese düşen sorumluluktan daha fazlası şüphesiz annelere düşmektedir.

Annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır . Hayatlarımıza anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle bizlere yol gösteren, bireylerin ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde yaşamsal bir kılavuz görevi üstlenen annelerimiz; Geleceğin güçlü Türkiye’sine yön verecek olan nesillerin yetiştirilmesinde de büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.

ANNELERİMİZE VERİLECEK EN KIYMETLİ ARMAĞAN ONLARIN YÜZLERİNİ GÜLDÜREBİLMEKTİR

Toplumsal hayatın en önemli görevini üstlenmiş, genç nesilleri yetiştirerek geleceğe hazırlanmalarında büyük katkıları bulunan annelerimizin karşılıksız sevgi ve şefkat hisleriyle bizlere sunmaya çalıştıkları hayatın karşılığını hiçbir bedel ile ödemek mümkün değildir.

Bu bakımdan, bu anlamlı günde, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Annelerimizin her zaman yanında olmak, yüzlerini güldürmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, hiç şüphe yoktur ki onlara verilebilecek en kıymetli armağandır.

Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini benimsemek hepimize düşen en büyük sorumluluktur. "Dinimizde, 'Cennet annelerin ayağı altındadır' Hadisi Şerifi ile annelerimizin ne kadar yüksek bir mertebede olduğu bilincinden hareketle, onlara saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerekir.

ANNELERİN DAHA MUTLU, DAHA GÜLER YÜZLÜ OLDUĞU BİR TÜRKİYE'Yİ İNŞA ETMEK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Annelerimize en iyi imkanları sunmak, kendilerini her bakımdan geliştirmeleri için gerekli ortamları hazırlamak, sosyal yaşamda daha etkin rol üstlenmelerini sağlamak, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğunun temel şartlarını oluşturmaktadır.

İşte bu yüzden AK Parti olarak bütün imkanlarımızla annenin , ailenin ve toplumun daha da güç kazanması için çalışıyoruz. Kız çocuklarımızın eğitiminden, eşini kaybeden kadınlarımızın desteklenmesine ve şehit annelerimize kadar anneyi, aileyi ve toplumu koruyan sosyal politikalarımızı geliştirerek sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm insanlığın büyük bir sınavdan geçtiği Covid-19 virüsüne yakalanarak tedavi görmekte olan Annelerimize rabbimden acil şifalar diliyorum. Evlatları bu virüsle mücadele eden Annelerimize sabır ve şifa niyaz ediyorum.

Yüreğinde evlat acısı taşıyan annelerin; evladını teröre kurban vermiş şehit annelerinin de acısını kendi acım olarak görüyor, hepsine sabır diliyorum.

Devletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken, mertebelerin en yükseği olan şehadet mertebesine ulaşan kahramanlarımızın anneleri başta olmak üzere tüm annelerin ellerinden saygıyla öpüyor, sadece anne olan değil yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum.”

Editör: TE Bilişim