AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Denizli'nin Cumhur İttifakı çatısı altında toplandığını söyledi. HDP'nin bir cok yerde adaylarını geri çekmesinin manidar olduğunu vurgulayan Başer, "Başaramayacaklar"dedi.

Başer, “HDP adayı seçimden çekilme kararı veriyor. Neymiş Ak Parti ve MHP'ye karşı geriletmek üzere yapıyorlarmış. Allah’ın izniyle bizler milletimizin ferasetine güveniyoruz. Vatan sevdalısı memleket sevdalısı hemşerilerimize biz inanıyoruz ” dedi. 

Başer " Ülkemizin içinde bulunduğu coğrafya adeta ateş topu halinde… Senelerdir bunun hep birlikte şahidiyiz. Sınırlarımızı terörle, ekonomimizi kur ve faizle, ekmeğimizi, aşımızı, yemeğimizi, bu işten nemalanlarla birliğimizi bütünlüğümüzü bölücülerle, beraberliğimize fitneyle saldıranlar şu an pür dikkat 31 Mart Seçimleri’nin neticesini bekliyorlar. İradelerini kullandı. 7 Haziran’da ülkemiz bir türbülansa girdiğinde nelerle karşı karşıya kalabileceğimizi hep birlikte gördük. Milletimiz bir daha böyle bir duruma müsade etmeyecektir. Türkiye’nin ilerlemesini, gelişmesini istemeyenler, 31 Mart seçim sonuçlarını bekliyorlar” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim