AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile yazılı mesaj yayınladı. 

Küresel güçlerin emrinde olan FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016’da asker görünümlü teröristlerince ülkemizi, hizmet ettikleri emperyalist  güçlere teslim etme amaçlı işgal girişiminde bulunduğunu belirterek, “Allah’ın yardımı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve ferasetiyle, milletimizin söz konusu vatan olduğunda geri kalan her şeyin teferruat olduğu anlayışıyla tıpkı Çanakkale’de, Kurtuluş savaşında olduğu gibi kahramanca duruş sergilemesiyle o karanlık gecede 15 saat içerisinde akamete uğratılmıştır.
15 Temmuz’da ne kadar büyük bir millet olduğumuzu, bir araya gelip kenetlendiğimizde ne destanlar yazabileceğimizi bir kez daha tüm Dünyaya gösterdik. Böyle kahraman bir milletin ferdi olduğumuz için Allah’a ne kadar hamd etsek azdır. Milletimizin darbeler karşısında emsaline rastlanmayan 15 Temmuz direnişi ve dirilişi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde askeri darbelere son verdiği gibi, dış mihrakların da ülkemize karşı fiili güç kullanmasını caydıracak bir kahramanlık destanı olarak tarihteki yerini almıştır. 15 Temmuz gecesi milletimiz tarihin akışını değiştirmiştir. Tanklarla uçaklarla top tüfekle gelen teröristlere karşı iman dolu göğüslerini siper etmiş, kendi vergileriyle alınan milletin emrinde olması gerekirken emperyalistlerin emrine girip millete karşı ölüm kusan tankları, uçakları durdurmuştur.” dedi. 

 15 Temmuz’da milletimiz Çanakkale ruhunu tüm Dünyaya göstermiştir. O karanlık gecede millet eğilmedi Türkiye yenilmedi. “Bugüne kadar vatan savunmasında hayatlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi, 15 Temmuz demokrasi mücadelesi şehitlerimizi saygı rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum.
15 Temmuz’u unutmayacağız ve asla unutturmayacağız.” dedi.

Editör: TE Bilişim