Denizli Haber - Meclis toplantısı sonrası yazılı açıklama yapan Durmaz, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Sümer ve Sevindik mahallelerindeki altyapı çalışmalarının tamamlandığını hatırlattı. Üstyapı çalışmalarının ilçe belediyesi tarafından yapılması gerektiğini belirten Durmaz, “Vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması ve bu üst yapı hizmetlerinin bir an önce tamamlanması için Merkezefendi Belediyesinin borçlanmasına yönelik cumhur ittifakı bileşenleri olan Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi meclis grubu olarak olumlu yönde oy kullandık” dedi.

 Ak Parti’nin Merkezefendi Belediyesi’ni borçsuz devrettiğini belirten Durmaz şunları söyledi: “Merkezefendi Belediyesi gibi maddi olarak çok güçlü olması gereken bir belediyenin bütçesini çok daha verimli ve akıllıca kullanması gerekir. Ama maalesef ki göreve geldiği günden itibaren geçen 3 yıllık süre içinde Merkezefendi ilçemizin sorunlarını çözecek yapısal hiçbir projenin hayata geçirilmemesi bir tarafa tam aksine gereksiz harcamalar, bir çocuk parkına yakışmayacak estetik bakımından facia denilebilecek heykeller gibi lüzumsuz birçok maddi yük ve bunun üzerine beceriksizlik ve iş bilmezlik nedeni ile borçsuz olarak devrettiğimiz belediyemiz maalesef ki CHP yönetiminde borçlanmak zorunda kalmıştır. Ayrıca Büyükşehir Belediyemizce çok önceden yapılan bir parkın ismini değiştirerek sanki kendileri yapmış gibi açılış düzenleyip yeniden açan bir zihniyetin beceriksizliği ortadadır.

Durmaz, çalışmaların takipçisi olacaklarını da belirtirken, “Cumhur ittifakı olarak özellikle Sevindik ve Sümer mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın konforlu bir yaşam sürmesi adına, Merkezefendi Belediyesinin üst yapı çalışmalarına derhal başlamasını ve bir an önce bu sorunun giderilmesini istediğimiz için borçlanma konusunda olumlu yönde tutum takındık. Bundan sonra da söz konusu mahallelerimizdeki üst yapı çalışmalarının takipçisi olacağız. Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi Teşkilatı olarak bizler; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023 yılında yapılacak seçimlerden Allah’ın izni ile zaferle çıkıp 2024 yılında da Merkezefendi Belediyemize yeniden Ak Parti bayrağını dikecek, iş bilmez ve beceriksiz yönetim yerine “Halka hizmet hakka hizmet” odaklı bir anlayışı yeniden Merkezefendi ilçemize kazandıracağız” dedi.

Editör: TE Bilişim