Denizli Haber - Durmaz, yayımladığı kutlama mesajında 14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin, 3 Kasım 2002'de yapılan erken genel seçimlerde, yüzde 35 oy oranı ile tek başına iktidar olduğunu anımsattı.

AK Parti'nin 18 yıldan bu yana girdiği her seçimde oyunu arttırdığını ifade eden Durmaz, şunları kaydetti: “AK Parti’yi var eden ve yaşatan ruh, İstanbul’un fethinden Çanakkale'ye, İstiklal Harbinden 15 Temmuz’a kadar bu milletin iftihar vesilesi tüm dönemlerinin ruhudur. Bu parti sadece komşularımızda değil Balkanlar’dan Orta Asya'ya, Kuzey Afrika’dan Güney Asya'ya kadar dünyanın neresinde bir mazlum varsa hepsinin de akan gözyaşını silen eldir. Bu parti ötekileştirmelerin, dışlanmışların, öz yurdunda parya muamelesi görenlerin ümitle çarpan yüreğidir. Onun için bizlere büyük görevler düşüyor. 15 Temmuzdan sonra ise hangi partiye oy vermiş olursa olsun artık Türk milletinin tamamına karşı kayıtsız şartsız sorumluluğunuz vardır. O gecede hep birlikte şu gerçekleri gördük; bu millet varsa biz varız, bu ülke varsa biz varız, bu devlet varsa biz varız, bu bayrak varsa biz varız, bu ezanlar, bu salalar varsa biz varız. İşte bunun için 15 Temmuz’da hepsine birden saldırdılar. Meclise saldırdılar, çünkü milletin temsil makamıydı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne saldırdılar, çünkü devletin temsil makamıydı. Polise saldırdılar, çünkü bayrağın muhafızıydı. Askerimize saldırdılar, Çünkü onlar vatanın koruyucusuydu. Karşılarına ‘Allahu Ekber' diyerek çıkan insanlara saldırdılar, çünkü ezanın ve salanın çağrısıyla oraya gelmişlerdi.” Dedi.

MİLLETİN PARTİSİ AK PARTİ 18 YILDIR MİLLETİN HİZMETİNDE

İlçe Başkanı Fatih Durmaz mesajının devamında; “18 yıllık AK Parti iktidarında, eğitimden sağlığa, ulaşımdan, barınmaya her anlamda büyük devrimler yapılmıştır. AK Parti iktidarında ülkemizde, savunma sanayinden helikopter ve uçağa, duble yollardan tünellere, 3. köprü, Avrasya Tüneli, Marmaray, Şehir Hastaneleri gibi mega projelere kadar bir çok yatırımın yanı sıra İslam aleminin hayali Ayasofya Camii’de ibadethane statüsüne getirilerek bu necip milletimizin hizmetine sunulmuştur. Biz milletimize hizmet ettikçe milletimizde bize sahip çıktı. Bu hizmetler yapılırken dışarıda ve içeride bulunan düşmanlar, vatan hainleri, hizmetleri engellemek, gelişmekte olan ülkemizi gerilere götürmek için tüm güçleriyle seferber oldular. E- Muhtıralar, Gezi Parkı olayları, 15 Temmuz Hain Darbe girişimi gibi bir çok saldırıya, kahraman milletimiz, aynı Kurtuluş Savaşı'ndaki ruh ile karşı çıkmış ve kan emicilerin oyunlarına gelmeyerek gereken cevabı vermiştir. 2023, 2053, 2071 hedeflerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde emin adımlar atarak devam ediyoruz.

AK Parti’nin 18. kuruluş yıldönümünü gönülden kutluyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm yönetici kadrolarımız ve şuana gelişinde emeği geçen tüm kardeşlerimize, mahalle temsilcisinden Kadın ve Gençlik Kollarımıza, partimize emek vermiş olan tüm dava arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde meydana gelen İzmir depreminde hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Devletimiz tüm imkanlarıyla depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında. İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim