Denizli Haber - İlçe Başkanı Fatih Durmaz Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, insanlığı karanlıktan kurtarmak ve ebedi saadete erdirmek için alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in dünyayı teşriflerinin 1449. yıl dönümünün idrak ettigimizi belirtti.

Peygamber Efendimizin insanlığı sapkınlıktan uzaklaştırmak tüm insanlığa bir rehber olarak gonderildigini ifade eden Durmaz, şunları kaydetti:

"İnsanlığa müjdeci, uyarıcı olarak gönderilen sevgili Peygamberimizi bugün bir kez daha sevgi ve özlemle anıyoruz.

Avrupa ve batı ülkelerinin barış ve kardeşlik dini olan İslamiyete; peygamber efendimize ve müslümanlara  karşı düşmanlığının arttığı şu günlerde peygamber efendimizin sünnet-i seniyesine sıkı sikiya sahip çıkmalıyız.

Dünyanın gözü önünde Azerbaycan Karabağ’da devam eden işgalinin ve Ermenistan'ın masumlara karşı yaptığı haksız saldırıların biran önce son bulmasını ve Azerbaycan ordusunu muzaffer etmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Aynı zamanda Fransada ve dünyanın dört bir yanında müslüman kardeşlerimize yapılan zulmü kınıyoruz ve bu barbarlığı reddediyoruz.

Sevgili Peygamberimizin doğumunun 1449. yılını bir kez daha kutluyor, bu vesileyle dünyayı saran korona virüs hastalığından tüm insanlığın kurtulmasını temenni ediyorum." Dedi.

Editör: TE Bilişim