Denizli Haber - AK Parti Denizli’de 2023 rotasını çizdi. AK Parti Denizli İlçe Danışma Meclisi İstişare Toplantısı’nda, partinin 2023’te yapılacak genel seçimlere dönük stratejileri ve hedefleri masaya yatırıldı.   Başkan Güngör, Çardak, Bozkurt ve Honaz için el ele gönül gönüle gayret etmeye, koşmaya devam edeceklerini söyleyerek hedeflerinin 2023 olduğunu açıkladı. Başkan Güngör yaptığı konuşmada “Ak Parti Denizli İl Başkanlığı olarak her zaman olduğu gibi yine hedefimiz Cumhurbaşkanımızı en yüksek oy oranı ile seçmek. Bu hedefe ulaşmak için Denizli’de ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olarak tam kadro sahada olacağız” şeklinde konuştu.

İlçe Danışma Meclisi İstişare Toplantısı’na Yoğun Katılım

İl Başkanı Yücel Güngör Başkanlığında yapılan İstişare Değerlendirme Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. İlçe Danışma Meclisi İstişare Toplantısı’na Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye başkanları ve Ak Parti’ye gönül vermiş dava ve yol arkadaşları teşkilat mensupları katılım sağladı. Başkan Güngör yaptığı konuşmada “2023 hedeflerimize dair istişarede bulunduğumuz toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyor, değerli teşkilat mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Güngör “Denizli’de Girilmedik Sokak, Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız”

İlçe Danışma Meclisi İstişare Toplantısı’nda konuşan ve Denizli’nin nabzını tutacak kadrolara seslenen Başkan Güngör, “20 yıldır milletin gönlünde taht kuran ve milletin iktidarı olan Ak Parti bu başarısını yine 2023 seçimlerinde zaferle taçlandıracak. Yeni yüz yılda geleceğin en büyük ve güçlü Türkiye’sini inşa edeceğiz. Bu başarıyı elde etmemiz için bizler her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorundayız. Bu hassasiyetlerle birbirimize kenetlenmeli 2023 seçimlerini daha büyük bir zaferle taçlandırmalıyız. Denizli’nin nabzını bizler tutacağız. Tüm teşkilatlarımızla birlikte daima sahada olup vatandaşlarımızla gönül bağımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. Denizli’de girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Her kesime her vatandaşa ulaşmaya, hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz”

Ak Parti’nin 2023 seçimlerine büyük ve güçlü Türkiye için son süratle çalışmalarına devam edeceklerini belirten Başkan Güngör, “Partimiz 2023 seçimlerden sonra 20 yıldır olduğu gibi yine tecrübeli kadrolarıyla hizmet vermeye devam edecek. Teşkilat mensuplarımız ile azim, inanç ve kararlılıkla daha çok çalışarak ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmakta kararlıyız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedeflerimize dair durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilişim