AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yol ve kaldırım yapmak olarak bilinen belediyeciliğin, AK Parti ile farklı bir boyut kazandığını belirterek, “Düne kadar çöp toplamaktan bile aciz olan belediyecilik, AK Partili kadrolarla çağ atladı. Artık belediyeler, sosyal yardımlardan kültür yatırımlarına, sağlıktan spora, eğitime kadar birçok alanda hizmet üretiyor. AK Parti belediyeciliğin kitabını yeniden yazmıştır” dedi. AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Fatih Mahallesi’nde mahalle halkının yoğun katılımı düzenlenen mitingde konuştu.

BELEDİYECİLİK AK PARTİ İLE ÇAĞ ATLADI

Türkiye’nin AK Parti belediyeciliği ile tanışmadan önceki döneminin yerelde hizmet anlamında çok zayıf olduğunu belirten Gökbel, “AK Parti’nin bugün uyguladığı belediyecilik, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’un makus talihini değiştirdiği belediyeciliktir. Belediyeciliğin ustası olan bir liderin öncülüğündeki AK kadrolar, belediyeciliğe çağ atlatmışlardır. Belediyelerin sürekli kaldırım taşı yenilediği, sokakların çöp yığınlarıyla dolu olduğu, kokudan geçilmediği dönemler çok uzakta değildir. Birçok vatandaşımız o günleri hatırlamaktadır” dedi.

“AK PARTİ ÇALIŞKAN İNSANLARIN PARTİSİDİR!”

AK Partili belediye yönetimlerinin halkı birçok yeni hizmetle tanıştırdığını belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Belediyeciliğin kitabı AK Parti ile yeniden yazıldı. Belediyelerin hizmet kalemlerine birçok madde eklendi. Artık belediyelerimiz mevcut görevlerinin yanı sıra, evde bakım hizmetleri, öğrenim yardımı gibi sosyal alanda hizmetler üretmektedirler. Devasa kongre ve kültür merkezleri yapmaktadırlar. Hastaneler, semt poliklinikleri inşa etmektedirler. Okullar, spor salonları yapmaktadırlar. Turizm yatırımları gerçekleştirmektedirler. Bunların hepsi, AK Parti ile belediye hizmetleri arasına katılmışlardır. BU hizmetler, AK Parti belediyeciliğinin, ‘Bana ne?’ demeyen, halkının her ihtiyacını gidermeye görev bilen anlayışının ürünüdür. AK Parti, yeniliklerin partisidir. AK Parti, ‘Böyle gelmiş, böyle gider’ demeyen, çalışkan insanların partisidir. Halkımız bütün bunların farkındadır. 31 Mart seçimlerinde, AK Parti belediyeciliğinin hakkını teslim edecektir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim