31 Mart yerel seçim sürecinde 21 Şubat’ta Denizli mitingimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi “Bizim için Denizli yardır, yarendir.” sözünden şevklenerek, “Bu şehre değer.” diyerek bugüne kadar Denizlimize hizmetlerimizin daha güzellerini, daha iyilerini hayata geçirmek için yeni dönemde bir kez daha halkımızdan yetki istedik.

Adaylarımızın açıklandığı günden itibaren ilk günkü aşkla, büyük bir heyecanla Ak Gençlik olarak çalışmalarımıza bir kez daha start verdik.

Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Hasret kaldım ellerine, vurdum sazın tellerine, bir zeybek türküsü yaktım Denizli’nin güllerine.” diyerek 2004’ten itibaren bu şehre olan hizmetlerimizin daha iyilerini yapmak ve yaşatmak için halkımızla birçok mahallede salon toplantılarımızla, mahalle mitinglerimizle, saha çalışmalarımızla buluştuk. Yeni dönem projelerimizi anlattık.

Sokakları çamur kaplamış, ormanları kaderine terkedilmiş, su gelecek mi diye beklenen günleri… Böyle bir Denizli’yi hep beraber geride bıraktık.

Şimdi Durmayacağız. Türkiye için, geleceğimiz için, çocuklarımız için, bu vatanın bekası için ileri doğru büyük bir hamle zamanı. Üretim için kalkınma için bolluk ve bereket için ileri, birlik ve beraberlik için heyecan ve coşkuyla ileri. Bilimde, sanayide, teknolojide ve sanatta Cumhuriyetimizin 100. Yılı için, büyük ve güçlü Türkiye için. Şehir şehir, ilçe ilçe, belde belde ileri. Denizli için daha ileri diyoruz.

Hizmet destanlarını belediyelerimizle yazmaya devam diyoruz. Ege’nin en büyük kongre ve kültür merkeziyle, merkez kütüphanemizle, seyir terasımızla ve daha nice eserlerimizle “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” diyoruz.

Hemşehrilerimizin coşkusu, inancı, desteği bizleri bir kez daha mutlu etti. İnşallah Cumhurbaşkanımızın belediyecilikte 94 ruhunu, onun Türkiye’ye kazandırdığı “belediyecilik” anlayışı ile milletimize hizmet etmeye, Denizlimize yakışanı yapmayı, bu şehirle ilgili hayallerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ben tekrar bu seçim sürecinde 19 ilçe teşkilatımızda bizleri bir kez daha yalnız bırakmayan tüm genç kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.  

Editör: TE Bilişim