Denizli Haber - AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Vatandaşların aşıya ulaşımda herhangi bir zorluk yaşamaması için tüm tedbirlerin alındığını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Denizli’mizde salgına karşı çok büyük mücadeleler verildi. Kentimizde alınan tedbirler sayesinde vaka sayıları geriledi. Dileğimiz ve hedefimiz inşallah salgının yenildiği günlere tez zamanda kavuşmak. Bunun için bugüne kadar nasıl tedbirlere uyduysak bundan sonra da aşımızı yaptırarak bu mücadelede safımızı ortaya koymalıyız” dedi.

DENİZLİ’DE YETERLİ AŞI VAR

Koronavirüs salgınının baş gösterdiği ilk gününden beri süreç yönetimini yakından takip ettiklerini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Salgını yenilgiye uğratmamız için gayretle yürütülen süreç yönetimini ilk günden beri yakından takip ediyoruz. Yapılan çalışmalar ve alınan tedbirlerle ilgili sağlık yetkililerimizden sürekli bilgiler alıyor, ilimizin ihtiyaçlarını süratle karşılıyoruz. Gerek hastalığın tedavisinde kullanılan ilaçların temini, gerekse ihtiyaç duyulan cihazların sağlık kuruluşlarımıza ulaştırılması ve yatak kapasitesinin artırılması ile filyasyon ekiplerinin zamanında vakalara ulaşımı gibi hususlar başta olmak üzere daha birçok konuda çok kapsamlı önlemler alındı. Bugünlere kolay gelinmedi. Elbette bir takım zorluklar yaşandı. Ancak çok şükür bugün aşı ile süreci daha güvenli atlatmanın gayretindeyiz. Türkiye’nin her bir noktasında olduğu gibi Denizli’mizde de yeterli sayıda aşı bulunmakta ve aşılama çalışmaları kesintisiz devam etmektedir” dedi.

ÇALIŞAN HERKES AŞI OLUYOR

Ekonominin can damarı üretimin devamlılığı için salgının başladığı ilk günden beri yüksek sevide tedbirlerin alındığını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Üretim, ülkemizde çarkların güçlü şekilde dönmesi için olmazsa olmazımızdır. Salgının görüldüğü ilk günden beri üretimi aksatmadan sürdürebilmek için önemli tedbirler alındı, büyük fedakârlıklar yapıldı. Maske, mesafe ve temizlik konusunda titiz bir çalışma yürütüldü. Üretimin lokomotifi olan işletmelerimize, sanayicilerimize özellikle bu zorlu süreçlerde gösterdikleri hassasiyet ve verdikleri destekler için çok teşekkür ediyoruz. Bugün gelinen noktada tüm çalışanlarımız artık aşılanıyor. Çalışan herkesin aşıya ulaşabilmesini sağlıyoruz. Bu hususta Denizli İl Sağlık Müdürlüğümüzün koordinasyonunda tüm tedbirler alınmış vaziyette. Denizli Organize Sanayi Bölgemizde Pamukkale Üniversitemize ait OSB polikliniğinde Sağlık Müdürlüğüne ait ekipler tarafından aşılamalar yapılmaya başlandı. Ayrıca ilave kurulan mobil ekiplerle de takviye edilerek OSB bünyesinde ya da OSB dışında üretim yapan firmalardaki çalışanlarımızın tamamının süratle aşılanması hedefleniyor” dedi.   

GÜZEL GÜNLERİN ANAHTARI AŞI

Aşı sayesinde normal hayata bir adım daha yaklaşıldığının altını çizen Milletvekili Şahin Tin; “Sırası gelen vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Çünkü güzel günlerin anahtarı şüphesiz aşıdır. Aşımızı olalım. Aşıların israf edilmemesi için randevularımıza gecikmeyelim. Aşı, salgını bitirmek için kullandığımız temini kolay olmayan en kıymetli silahımız. Bu güce hep birlikte güvenelim. Salgın haberlerinden kurtulduğumuz, maskeleri çıkardığımız, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırdığımız güzel günlere kavuşmak için buna ihtiyacımız var. Bu arada son aşamaya gelen Türk aşısı da inşallah en kısa sürede kullanıma sunulduğunda kontrolü tamamen sağlamış ve dışa bağımlılıktan da kurtulmuş olacağız. Toplumsal bağışıklık kazanana kadara tedbirlere sarılmaya devam etmeliyiz. Denizlili hemşerilerimizden isteğimiz lütfen zaman kaybetmeden aşınızı mutlaka olunuz.  Bu süreçte en büyük fedakârlığı yapmaktan çekinmeyen gecesini gündüzüne katan sağlık yöneticilerimize ve sağlık çalışanlarımızın her birine ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah salgını gündemimizden hep birlikte çıkaracağız” dedi.

Editör: TE Bilişim