AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; İncilipınar Pazar Esnafını ve AK Parti Gençlik Kolları Üye standını ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Filiz, bu kez İncilipınar pazar esnafını ziyaret etti. Pazarcı esnafı ile sohbet edip istek ve beklentilerini dinleyen Filiz, bol kazanç dileğinde bulundu.

Pazarda satış yapan esnaflarla tek tek tokalaşarak samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Filiz, alışveriş yapan halkla da sohbet etti.

Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Filiz, “halkımızı dinlemeye ve sorunlarına çözüm yolları bulmaya hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini de dile getirdiler.  Esnaf, Başkan Filiz’in kendilerini ziyaret etmesi ve AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Esnaf kardeşlerimiz isteklerini, sıkıntılarını dinledik. Projelerimizi esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir ilde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilimize hep birlikte katkı sunuyoruz. Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz. Hemşerilerimize karşı pazarcı esnafımızın iyi davranması, temiz ve sağlıklı ürünler satması en büyük arzumuzdur. Bizler pazar yerlerimize büyük önem veriyoruz. Esnafımızın da, hemşerilerimizin de buralara önem vermesi, buraları temiz tutması, kurallara uyması gerekiyor. Rabbim bütün esnafımıza helal ve bol kazanç versin” diye konuştu.

Pazar esnaf gezisini tamamlayan Başkan Filiz; Pazaryeri girişinde stand açan AK Parti Gençlik Kolları Üye kayıt standını da ziyaret ederek gençlere kolay gelsin dedi. Filiz; “ Hedef 300 bin üye parolasıyla başlattığımız yeni üye kayıtlarında başta gençlerimiz olmak üzere tüm teşkilatımız bu hedefe ulaşmak için canla başla çalışıyoruz” dedi.

   

 

Editör: TE Bilişim