AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Pamukkale Gençlik Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Partili gençlerle sohbet eden, çalışmalar hakkında bilgi alan Gökbel, “AK Parti ve temsil ettiği dava, siz gençler sayesinde yaşayacak. Coğrafyamızın nasıl kaynadığını, emperyalizmin planlarını biliyorsunuz. Omuzlarınızda ağır bir sorumluluk var. Yaşıtlarınıza, ağabeylerinize, küçüklerinize AK Parti’yi ve davamızı iyi anlatmalısınız. Bu tehditlerden haberdar, her şeyin farkında ve vatansever bir gençlik, ancak sizin çabalarınızla mümkün olacak” dedi.

AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel de katıldı. Pamukkale Gençlik Kolları’nın çalışmaları hakkından bilgi alan, partili gençlerle fikir alışverişinde bulunan İlçe Başkanı Uğur Gökbel, bazı tavsiyelerde de bulundu.

Türkiye’nin kaynayan, ateş çemberi bir coğrafyada bulunduğuna dikkat çeken AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, kana susamış emperyalizmin planladığı oyunları ancak uyanık ve vatansever bir neslin bertaraf edebileceğini söyledi. Başkan Gökbel, “Şunu özellikle vurgulamak isterim ki; AK Parti ve temsil ettiği mukaddes dava, gençlerimizle yaşayacak, geleceğe taşınacaktır. Bu son derece hayati önem taşımaktadır. Bölgemizde yaşananlara hep birlikte tanıklık ediyoruz. Önce Filistin, ardından Irak, sonra Libya, sonra Mısır ve Suriye… Emperyalizm, planlarını gerçekleştirmek için elinden geleni yapıyor. Önceleri, mazeretler buluyor, kılıflar hazırlıyorlardı. Artık gizlemeye dahi gerek görmüyorlar. İslam coğrafyasıyla açık bir savaş başlattılar. Ne yazık ki; bu coğrafyadaki işbirlikçileri de onların değirmenine su taşıyor. Direnen bir tek Türkiye var. Türkiye’nin başındaki iradeyi yıkmak için neler yaptıklarına tanık oldunuz. FETÖ’nün darbeye varan ihanetlerini, ekonomimiz üzerindeki spekülasyonları biliyorsunuz. Eğer amaçlarına ulaşırlarsa neler olabileceğini de idrak etmek durumundasınız” dedi.

“AK PARTİ’Yİ VE DAVAMIZI ANLATIN!”

Pamukkale Gençlik Kolları üyelerine arkadaşlarına, büyüklerine ve küçüklerine bu tehditleri ve AK Parti’nin mücadelesini anlatmalarını isteyen İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Gençler! Omuzlarınızda ağır bir sorumluluk var. Bu ülkenin, İslam coğrafyasının şuurlu, uyanık bir gençliğe ihtiyacı var. Sizler, her fırsatta yaşıtlarınıza, ağabeylerinize, küçüklerinize AK Parti’yi ve davamızı iyi anlatmalısınız. Bu tehditlerden haberdar, her şeyin farkında ve vatansever bir gençlik, ancak sizin çabalarınızla mümkün olacak. Unutmayın ki; tehditlerin farkına varmış, davamızı iyi anlamış ve benimsemiş her genç, emperyalizme karşı çelik bir bariyer olacaktır. Türkiye’nin sizlere ve sizlerin sayesinde bilinçlenecek nesillere ihtiyacı vardır. Bunu da başaracağınıza, sancağı sizden sonraki nesillere aktaracağınıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim