AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, esnaf ziyaretleri yapıyor. Kapı kapı dolaşarak, AK Parti’nin hizmetlerini anlattıklarını belirten Gökbel, “İnsanımıza hizmetlerimizi, Pamukkale için, Denizli’miz için, Türkiye’miz için hayallerimizi, projelerimizi yani gönül belediyeciliğini anlatıyoruz. Halkımızın da bizimle aynı hayalleri, aynı umutları, aynı heyecanı paylaştığını, gönül birliğimizin daim olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, ilçenin bütün mahallelerinde halkla buluşmaya devam ediyor. Esnaf ziyaretleri de yapan Başkan Gökbel, “AK Parti belediyeciliğinin sokakları, mahalleleri, kentimizi nasıl değiştirdiğini anlatıyoruz. İnsanımızın belleğini tazeliyoruz. Aynı zamanda Pamukkale’ye, Denizli’mize, Türkiye’mize dair hayallerimizi, projelerimizi paylaşıyoruz. Çünkü AK Parti yola çıkarken, davamızın Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının hayalleri vardı. Hayal kurdular, gerçekleştirdiler. Bugünkü Türkiye, kurulan hayallerin, projelere ve ardından icraata dönüşmesinin sonucudur. AK Parti olarak bundan sonrası için de projelerimiz var. Bunları da gerçekleştirecek ve halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

GÖNÜLDEN YAPTIĞIMIZ İÇİN BAŞARDIK!

AK Parti belediyeciliğinin gönül belediyeciliği olduğunu belirten İlçe Başkanı Gökbel, “AK Parti’nin belediyecilik anlamında destan yazmasının, kentlerdeki dönüşümün perde arkasında gönül belediyeciliği anlayışı vardır. AK kadrolarımız her işi gönülden yaptıkları için başarılı oluyorlar. Çünkü biz davamıza gönülden bağlıyız. Milletimizle aramızda gönül bağı var. Her zaman gönül kazanmak gayesiyle yola çıkıyoruz. Bir kez daha milletimize gidiyoruz. Biz de kapı kapı dolaşarak gönül belediyeciliğini anlatıyoruz. Halkımızın da bizimle aynı hayalleri, aynı umutları, aynı heyecanı paylaştığını, gönül birliğimizin daim olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. 31 Mart günü, yeni hayallerin, yeni projelerin gerçekleşmesi için milletimizin bize vereceği yetkiyi sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim