AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla öğrenci ve eğitimci camiasına başarı diledi. Türkiye’nin müreffeh yarınlarına açılan kapının anahtarının eğitim olduğunu ifade eden AK Partili Gökbel, “Donanımlı, inançlı ve dünya gerçeklerinin farkında bir nesil yetiştirmek, ülkemiz için hayati önem taşımaktadır. Giderek acımasız bir hal alan dünyada ancak eğitimli bir nesil ülkemize ve mazlumlara kol kanat gerebilecek güce sahip olacaktır” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı. Eğitim camiasına başarı dileyen AK Partili Gökbel, Türkiye’nin yarınlarının anahtarının eğitim olduğunu vurguladı. Dünyanın emperyalist güçlerin planları nedeniyle giderek acımasız bir hale geldiğine işaret eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Son yıllarda tanık olduğumuz üzere, teknolojik gücü elinde bulunduran güçler, kendi çıkarları ve sömürü düzenlerinin devamı için insan hakkı tanımamaktadırlar. Dünyayı mazlum milletler için adeta cehenneme çeviriyorlar ve yaktıkları ateşi daha da büyütmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Maalesef içinde bulunduğumuz coğrafyada yaşananlar, hem Türk Milleti, hem de İslam Âlemi için ibret vesikasıdır. Üzülerek ifade ediyorum ki; bugün emperyalist güçlerin bizim coğrafyamızda Müslüman kanı döküyor olması, eğitim ve teknolojiye yeteri kadar önem vermemiş olmamızın sonucudur” dedi.

“BİZİ EĞİTİM VE BİLGİ KURTARACAK”

Bilgi ve teknolojinin en büyük zenginlik olduğunu ifade eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Ancak hiçbir şey için geç kalınmış değildir. Azimli olduğumuz sürece, insana ve geleceğe yatırım yaptığımız sürece aradaki mesafeyi kapatıp, öne geçebiliriz. Türkiye’mizin müreffeh yarınlarına açılan kapının anahtarı şüphesiz eğitimdir. Donanımlı, inançlı ve dünya gerçeklerinin farkında bir nesil yetiştirmek, ülkemiz için hayati önem taşımaktadır. Giderek acımasız bir hal alan dünyada ancak eğitimli bir nesil ülkemize ve mazlumlara kol kanat gerebilecek güce sahip olacaktır. AK Parti hükümetlerinin bu doğrultuda önemli çabaları vardır. Eğitim sisteminin tam anlamıyla millileştirilmesi için önemli adımlar atılmıştır. Yerli üretime büyük önem verilmektedir. Milli savunma sanayimizi hızla geliştiriyoruz. Artık kendi insansız hava araçlarımızı, kendi savaş helikopterlerimizi yapıyoruz. Kısa zamanda önemli kazanımlar elde ettik. Halis bir niyetle, güçlü Türkiye için çalışıyoruz. Azimli olduğumuz sürece adımlarımız büyüyecek, hızlanacak daha güzel günlere kavuşacağız. Bu duygularla yeni eğitim-öğretim yılının yüzümüzü güldürecek, İslam âleminin sancaktarı olacak, bilinçli nesiller yetişmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim