Denizli Haber - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Faruk Dönmez’in 19 ilçeyi kapsayan mobil güneş paneli sözünün ise kısa sürede  gerçekleşmesi için yatırımların takipçisi olacağını söyleyen Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, “Sayın Bakanımızın Denizli ziyaretleri Denizlimiz açısından çok önemli idi. Bu ziyaretten Denizlimiz karlı çıkmıştır.

ÇARDAK OSB’YE DOĞALGAZ MÜJDESİ

Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan yatırımcılarımızın yıllardır beklediği doğalgazın nihayet sözünü aldık. Ve kısa sürede gerçekleşme aşamasına gelmesi sağlanacaktır. Çardak OSB ile Denizli 2. OSB’sini de devreye sokarak ihracaatta yine en ön sıralarda adını yazdırmaya devam edecektir.” dedi.

HER İLÇEYE DOĞALGAZ

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör  devamla; “bugüne kadar doğalgaz verilmeyen ilçelerimiz Babadağ, Çal, Baklan, Çameli, Bekilli, Çardak, Beyağaç, Güney, Bozkurt, Kale ve Buldan ilçelerimiz var. Bunların içerisinden yaptığımız ilk değerlendirmelerde nüfus ve tüketim potansiyeli dikkate alarak bu ilçelerimizin büyük bir kısmına İnşallah doğalgaz götüreceği sözünü aldık. Baklan, Bozkurt, Buldan, Çardak, Kale ve Çal ile alakalı boru gazı götürmek suretiyle bir kısmına SNC dediğimiz taşıma yöntemiyle doğalgaz götürerek doğalgaz konforu ulaştırılmış olacaktır” dedi.

18 YILDA 4 MİLYAR YATIRIM

Son 18 yılda Denizli’ye yaklaşık 4  milyar liralık enerji yatırımı yapıldığını, Önümüzdeki yıl için ise 500 milyon liralık yatırım planlandığını ifade eden Ak Parti İl başkanı Yücel Güngör, “ Sayın Bakanımız, çiftçilerimizi rahatlatacak güneş santrali projelerini de ağırlık verileceği müjdesini bizimle paylaşmıştır.

ÇİFTÇİYE UCUZ SULAMA TEKNOLOJİSİ

Tarım alanlarımızı güneş panelleri ile üretilen elektrik ile sulama imkanına kavuşmuş olacağız. Böylece Denizlili çiftçimizin maliyeti de en aza indirilmiş olacaktır.

PROTOKOLE TEŞEKKÜR

Denizlimize Müjdeler vermeye devam edeceğiz. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Bizlere doğalgaz ve yatırım müjdesini veren Bakanımıza, Yatırımların gelmesi adına Denizlimiz için çalışan Milletvekillerimize ve Büyuksehir Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Biz Denizlimizi Çok Seviyoruz”dedi.

Editör: TE Bilişim