Denizli Haber - AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda; Ticaret Borsası tarafından yapılan hizmetler, yapılması planlanan projeler ve yaklaşan kurban bayramı ile ilgili uygulanacak stratejiler ele alındı.

‘’PİYASALARDA DENGELERİN KORUNMASI İÇİN TESCİL İŞLEMİ YAPIYORUZ’’

Toplantıda konuşan Başkan Tefenlili; ‘’ Denizli Ticaret Borsası olarak geçmişte olduğu gibi gelecekte de şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Ticaret Borsası olarak Lisanslı depoculuk konusunda desteğimizi aldık. Başta, AK Parti Denizli İl Başkanımız Yücel Güngör olmak üzere Denizli Milletvekillerimize, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve  destek veren herkesten Allah razı olsun. Projelerimiz arasında yer alan Çivril yolu ve  Tavas yolu konusunda da beklenen müjde geldi ve çalışmalar hızlandırıldı. Üretilen malların değerinin belirlenmesi, fiyat hareketlerinde ki istikrarın sağlanması, alım satımın güvenilir fiyatlar üzerinden üzerinden yapılarak uluslararası piyasalarda dengelerin korunması konusunda tescil işlemi yaparak pazarda ki şeffaflığı alıcı ve satıcılara bildiriyoruz. Bizler bu işleyişi en iyi, en hızlı şekilde kontrol ediyoruz ve kayda geçiriyoruz. Bu konularda alıcı ve satıcılara bilgiler vererek onların bilinçlenmesini sağlıyoruz. Şehrimizin daima huzur ve refah içinde yaşaması için Ticaret Borsası olarak elimizden gelen çalışmayı yapacağız ve gerekli özveriyi göstereceğiz.’’ Dedi.

 ‘’Üreticilerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz.’’

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ise; ‘’Denizlili hemşehrilerimizin her zaman yanındayız. Onların ihtiyacını en kısa ve rahat şekilde karşılayabileceği hizmetlere öncelik veriyoruz. Üreticilerimizin mahsüllerini rahat ve güvenli bir şekilde satabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Ticaret Borsası ile yürüttüğümüz çalışmalar sonucu vatandaşımızın üretim çeşitliliğini ve kazancını arttırıyoruz. Hemşehrilerimizin yaşadığı sorunlara anında cevap vererek mağduriyetlerini gideriyoruz. Denizli’mizin ve ülkemizin ekonomisine katkıda bulunarak gelişmiş ve yenilikçi Türkiye konusunda adımlar atıyoruz. Tarım alanında çiftçilerimize her zaman olduğu gibi desteklerimizi vererek üretim, nakliye ve pazar arasında köprü kurarak güvenli bir hasat dönemi sağlıyoruz. Çivril ve Tavas yolu üzerinde bulunan lisanslı depolarımızla birlikte çiftçilerimizin mahsüllerini koruma ve gözetim altına alıyoruz.  Yönetim kurulumuz ve üyelerimizle birlikte durmadan çalışıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar ve verdiğimiz desteklerin ülkemiz açısından hayırlı olmasını diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim