Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Denizli Gençlik Kolları İl Başkanı Gökhan Akbulut partisinin 18.kuruluş yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayımladı. Akbulut mesajında,” Günümüz gençliğinin AK Parti ile büyüdüğünü ve bu sebebiyetle partinin gençlere verdiği önemle daha da güçlendiğini” söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Gençlik Kolları İl Başkanı Gökhan Akbulut  14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partisinin 18.kuruluş yıldönümü sebebiyle yayınladığı mesajında gençlik için AK Parti’nin ne kadar önemli olduğunu belirtti.

Akbulut konuşmasına şu sözlerle devam etti,” Hak davasını vatan sevgisiyle harmanlayan Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir destan öyküsünü biz gençlere nakış nakış işleme tarihinin ardından 18 yıl geride kaldı. Biz gençlik AK Parti ile yaşadık. AK Parti ile yaşlanmaya ant içtik. Bizler büyüklerimiz gibi çilelerle değil istikrarla, kalkınmayla ve üretimle yetişen kendi gemisinin dümenini kontrol eden hiçbir ülkeye muhtaç bırakılmayan bir ülkeyle büyüdük. Bunun mimarı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve bu kutsal yolda AK Davaya gönül vermiş partililerimize büyük minnet duyuyoruz”dedi.

AK Parti gençliğinin gelecek için düşüncesi Türkiye olduğunu belirten Başkan Akbulut,” 18 yıl önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan bu destanda o yıllarda şuan bizlerin bulunduğu genç yaşlarda olan ağabeylerimiz şuan Milletin kararıyla bizleri temsil ediyor. AK Parti gençliği her zaman koltuğu değil vatanını milletini düşünmüştür. Biz gençlerin gelecek için tek düşüncesi vardır. O da Türkiye’dir. Biz Türkiye’yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak nesilleriz. Biz bu hedefer için AK Parti sevdalısıyız. Biz bu hedefler için bir Türk vatandaşı olarak elimizden gelen çaba ve gayreti gösterecek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkması konusunda en büyük katkıyı sağlayacak, gönül erleriyiz. Allah’a şükürler olsun, AK Parti nice 18 yıllarında gösterdiği bu istikrar ve başarıyı Vatanın bütünlüğü ve milletinin gücü ile her hedefine ulaşacaktır”dedi.

Editör: TE Bilişim