AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin hizmetleriyle tarih yazdığını belirterek, “18 yılda milletimizin gönlünde taht kurduk. Türkiye, AK Parti döneminde zincirlerini kırdı, büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı. AK Parti’miz inşallah Türkiye’nin umudu ve geleceğinin mimarı olmaya devam edecektir” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 14 Ağustos 2001’de siyaset sahnesine çıkan AK Parti’nin 18’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

“AK PARTİ UMUT OLDU, GÜNEŞ GİBİ DOĞDU”

AK Parti’nin, yıllarca süregelen koalisyon iktidarları ve iç çekişmelerden bunalan millete umut olarak güneş gibi doğduğunu belirten Gökbel, “Türkiye’nin AK Parti gibi bir siyaset anlayışına ve zincirlerini kırmasını sağlayacak dava bilinciyle siyaset yapan kadrolara ihtiyacı vardı. AK Parti tam da böyle bir zamanda iktidara geldi. Türkiye kısa sürede toparlandı. Daha sonra belediyelere AK Partili kadrolar geldi. Hem genelde, hem de yerelde büyük bir kalkınma hamlesine girişildi. Ülkemizin dört bir yanı hizmetlerle tanışmaya başladı. O günden bu yana AK Parti, Türkiye’nin içinden geçtiği bütün süreçlerde milletin umudu ve tutunacak dalı olmayı sürdürdü” dedi.

“PARLAK GELECEĞİN TEMİNATIYIZ”

AK Parti’nin 18 yılda hizmetleriyle tarih yazdığını ifade eden Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Başta sağlık, eğitim olmak üzere birçok alanda köklü reformlar gerçekleştirdik. Bürokrasi canavarını ıslah ettik. Devletin kapılarını vatandaşlarımıza sonuna kadar açtık. Sosyal yardım alanında çığır açtık. Kimsesizlerin kimsesi, çaresizlerin çaresi olduk. Tarım ve sanayi alanlarında, üretmek isteyen herkese destek olduk. AK Parti döneminde ihracat rekorları kırıldı. Türkiye’nin dört bir yanını otoyollarla, duble yollarla, köprülerle, tünellerle donattık. Ulaşım alanında Avrupa standartlarını yakaladık. Türkiye’nin itibarını zirveye taşıdık. Ateş çemberi olan bölgemizde, Türkiye ve İslam Âlemi’nin menfaatlerini korumak için akılcı ve onurlu bir politika izledik. Bugün gelinen noktada AK Parti halen milletimizin umudu ve Türkiye parlak geleceğinin teminatıdır. AK Parti’miz, Büyük Türkiye’nin mimarı olmaya devam edecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim