AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti döneminde Merkezefendi ’de harfi harfine yerine getirilen çalışmaların CHP döneminde sekteye uğradığını belirterek eleştirilerde bulundu.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, CHP’li Merkezefendi Belediyesi’ne eleştirilerini sıraladı. Başer, AK Parti döneminde düzenli olarak yapılan moloz toplama, çöp toplama, ilaçlama gibi rutin çalışmaların ve hizmetlerin, CHP döneminde sekteye uğradığını ve Merkezefendililerin hizmetlerden yoksun bırakıldığını söyledi. Başer aynı zamanda Merkezefendililerin durumdan şikâyetçi olduğunu aktardı. Başer, “Geçtiğimiz son bir ay içerisinde Merkezefendili hemşehrilerimizden teşkilatımıza iletilen şikâyetler aldı başını gidiyor. Belediyenin asli görevlerinden biri olan çöp temizliği, ilaçlama hizmetlerinin büyük bir aksaklığa uğradığını görüyoruz” dedi.

Başer açıklamalarında, “Sanki büyük hizmetler gözüyle bakıp şikâyetler üzerine temizlenen sokaklar, ilaçlanan caddeler hakkında ‘Sıcakların artmasıyla beraber ilaçlama çalışmalarımız yoğun bir şekilde, ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor.’ diye kamuoyunda algı yaratılmaya çalışılıyor. CHP Merkezefendi Belediyesinde hizmet olarak sunulan moloz toplamak, çöp toplamak, ilaçlama hizmetleri önceki dönem AK Parti Merkezefendi Belediyesinin rutin işlemleriydi AK Parti Merkezefendi Belediyesi’nde ‘Proje’ demek ‘hizmet’ demek rutin görevler harici projeler demekti.  ‘Vizyon Proje’ çatısı altında toplanan projelerdi. Vizyon Proje demek ‘Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi demek, proje demek Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu demek, proje demek Ornaz Vadisi, Selçukbey Spor Eğitim Merkezi, Merkez Kütüphane ve bunun gibi niceleri demektir. ” diye konuştu.

HÂLİHAZIRDAKİ HİZMETLERE NE OLDU?

AK Parti döneminde Merkezefendi Belediyemizin  ‘Yüzme Öğreniyoruz, Birlikte Eğleniyoruz’ sloganıyla başlatılan proje ile her yıl binlerce çocuk yüzme öğreniyordu. Şimdi yok.  Hemşerilerimizden bu hizmetlerden mahrum bırakılıyor” dedi.

Editör: TE Bilişim