Denizli Haber - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Denizli’deki ziyaretleri çerçevesinde Pamukkale İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Kandemir’e, AK Parti Teşkilat Bölge Koordinatörü MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Denizli İl Koordinatörü önceki dönem Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de eşlik etti.

“HER SEÇİMDEN BİRİNCİ ÇIKIYORUZ!”

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, konukları teşkilatının tüm kademeleriyle birlikte ağırladı. Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden ve çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Pamukkale İlçe Teşkilatı olarak her zaman seçime hazır, dinamik ve faal bir yapımız var. Teşkilatımızın her kademesi, büyük bir özveri ve disiplinle çalışmalarını yürütüyor. Sürekli sahada ve halkımızın içindeyiz. 24 Haziran ve 31 Mart seçimlerinde, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin direktifleri ve siyaset anlayışını rehber edinen teşkilat mensuplarımızın gayretli çalışmaları sonucunda birinci parti olduk. Siyasetin bir hizmet aracı ve gönül işi olduğunu unutmadan, Sayın Cumhurbaşkanımızın vatan aşkının sonucu olan çalışkanlığını örnek alarak her zaman daha iyiyi yapmanın gayretindeyiz. Denizli’mizi ve Türkiye’mizi daha iyi noktalara taşımak için üzerimize düşeni yapmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretiniz bize moral ve güç vermiştir. Sizlere teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“AK PARTİ MİLLETİN BAĞRINDAN ÇIKMIŞTIR!”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir de, konuşmasında Pamukkale İlçe Teşkilatı’nın çalışmalarından övgüyle söz etti. Ekip çalışmasının mutlaka başarıyı getireceğini ifade eden Kandemir, “Pamukkale İlçe Teşkilatı’nda bu dayanışma ve ekip ruhunu görmek bizleri memnun etmiştir. Siyaset, her zaman milletin içinde olmayı gerektirir.

Değişen ve gelişen dünyada, koşulların beraberinde getirdiği gereksinimleri karşılamak, milletin sorunlarını çözmek adına durup dinlenmeden çalışmalıyız. Her daim dinç ve diri olmalıyız. Biz milletin bağrından çıkan bir siyasi hareketiz. Dava partisiyiz. Bu şuurla her zaman milletimizin içinde ve yanında olacağız. Yola çıktığımız ilk günkü gibi aynı heyecan ve aşkla hizmet üretiyoruz, üretmeyi de sürdüreceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim