Denizli Haber - AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı, 3. Olağan İlçe Kongresi’ne hazırlanıyor. Kongre sürecinin önemli bir ayağı olan delege seçimleri, ilçe binasında gerçekleştirildi.

Partililer, 61 mahalleden 400 delegeyi belirlemek için sandık başına gitti. Mahalle mahalle oy kullanılarak, ilçe kongresi delegeleri belirlendi. Seçimlere partililerin yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

DELEGE SEÇİMLERİNE “AHDE VEFA DUYGUSU” DAMGA VURDU

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, delege seçimlerinin gördüğü büyük ilginin ve kardeşlik ruhu içinde geçmesinin kendilerini sevindirdiğini belirterek, “AK Dava ruhunun, dimdik ayakta olduğunu görmek bizleri son derece sevindirdi, geleceğe dair umutlarımızı artırdı. Delege seçimleriyle kardeşliğimizi perçinledik, enerjimizi tazeledik. AK Parti’nin başarı sırlarından biri de vefadır.

Türk siyasi tarihine kardeşlik ruhunu, ahde vefayı, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan getirmiştir. Liderimizin her koşulda dava kardeşliğine verdiği önemin partimizin teşkilatlarında da aynı hassasiyetle benimsendiğini delege seçimlerimizde de gördük. Partimizin kurucuları ile emektar ve cefakar birçok üyemiz, üyelerimiz tarafından delege seçilmişlerdir. Bu da AK Parti olarak bizim farkımızdır. Geçmişimize nasıl sahip çıktığımızın, kardeşliğimizin ve sıkıca kenetlenmiş olduğumuzun göstergesidir” dedi.

DÜNDEN GELECEĞE AŞK İLE YÜRÜYORUZ

AK Parti’nin bir siyasi partiden öte, milletin değeri haline geldiğini belirten Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Biz bir dava partisiyiz, bir misyonun temsilcileriyiz, tarihi bir görevin icracılarıyız, milli ve manevi bütün değerlerimizin bekçileriyiz. Biz sadece siyaset yapmıyoruz. Hizmet için, bu milletin, Alemi İslam’ın refahı için yanıp tutuşan dava neferleriyiz. Bu partinin kadrolarında olmayı hiçbir zaman olağan ve alelade bir durum olarak görmedik.

AK Parti çatısı altında hizmet etmeyi kutsal bir görev, temsil ettiğimiz makamları da Allah’ın lütfu ve emanet olarak gördük. Kendimizi, Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (SAV) Hazretlerinin, Kudüs’ü fetheden Selahattin-i Eyyubi’nin, 1071’de Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Alparslan’ın, İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmed’in mirasçısı olarak görüyoruz. Bunun içindir ki; dünden geleceğe aşk ile yürüyoruz.

Birlik ve beraberliğimizi hiç kimse bozamayacak. Fitneleri her zaman olduğu gibi bundan sonra da boşa çıkaracağız. Kardeşliğimiz, bu dava çatısı altında devam edecek. Durmadan, dinlenmeden, yorulmadan Büyük Türkiye için, İslam Alemi’nin refahı ve huzuru için çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla kongre sürecinin en önemli ayağı olan mahalle delege seçimlerimizde emeği geçen herkesi, delege seçimlerine katılarak coşkumuzu paylaşan kardeşlerimizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim