DENİB Başkanı ve TİM Başkan vekili Süleyman Kocasert, Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör’e iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette Denizli, Türkiye ve Dünya ekonomisi hakkında bilgiler veren Kocasert, “Memleketimiz için çok çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Kocasert, daha güçlü ekonomi için DENİB bünyesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Güngör, çok samimi ve faydalı bir bilgilendirmeler için Başkan Kocasert'e teşekkür ederek. “Bizlerde ihracat yapan bir firmada görev yapıyoruz.Hem ihracatımızı arttırarak Denizli ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamak için hem de siyaseten de Denizlimizi ve Türkiye’mizi daha da güçlü bir ülke konumuna getirmek için gece gündüz demeden teşkilatlarımız olarak çalışıyoruz” dedi.

Ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Güngör , günün anısına Kocasert’e plaket takdim etti. Güngör, Kocasert’in , Denib başkanı olarak Denizlimizi, Tim başkan vekili olarak ta hem Türkiye’de hem de Dünyada Denizlimizi temsil etmesinin çok önemli olduğunu ve gurur duyduklarını sözlerine ekledi.

 

Editör: TE Bilişim