Denizli Haber - AK Parti’de kongre süreci başladı. İlçelerde de kongre öncesi delege seçimi heyecanı yaşanıyor. Denizli AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı’nda da delege seçimi başladı. Parti üyeleri sabah erken saatlerde oy kullanmak için parti binasına geldi.

Partilileri AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer karşıladı. Kurulan sandıklarda partililer delege seçimi için oy kullandı. AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, oy kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

DELEGE SEÇİMİNE YOĞUN İLGİ

Başkan Başer, partililerin delege seçimine yoğun bir ilgi gösterdiğini söyledi. Başer, “Partimizin 7. Olağan kongresi ile ilgili kongre süreci devam ediyor. Bugün de muhteşem bir katılımla, üyelerimizin teveccühü ile delege seçimlerimizi gerçekleştirdik.

Olağan kongre sürecimizde Merkezefendimiz’in 3. Kongresi hayırlara vesile olsun. Bundan sonra da Partimiz Allah’ın izniyle çok daha yoğun, çok daha güzel çalışmaların altına imza atacak. Kongre sürecimizin düğün havasında olacağı bugün üyelerimizin heyecanıyla ortaya çıkıyor” dedi. Delege seçiminde partililer 400 asil, 200 yedek delege seçecek.

Editör: TE Bilişim