AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam’da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla biraraya geldi. Şahin Tin; “Türkiye’nin 15 Temmuzda verdiği demokrasi mücadelesi aziz milletimizin zaferiyle sonuçlandı ve hainler vatan sevgisi selinde boğuldu” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz tarihinden buyana meydanlarda nöbet tutan vatandaşlarla biraraya gelmeye ve onlarla birlikte meydanlarda nöbet tutmaya devam ediyor.  Acıpayam’da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hitap eden Şahin Tin, demokrasi nöbetlerinin Denizli merkez ve tüm ilçelerde devam ettiğini söyledi.

Milletvekili Şahin Tin; “15 Temmuz tarihinde Türkiye önemli bir demokrasi sınavı verdi. Yaşadığımız ihanet sürecini milletimizin gücüyle atlattık. Dünya milletimizin büyümesine set çekmek için her türlü hamlesini yapıyor. Ancak bu hamle yapan uluslararası güçlere karşı milletimizde ülkesine ve devletine sımsıkı sarılarak ve sahip çıkarak cevap verdi. Ülkemizi yok etme planı yapanlar bilmelidir ki, bu aziz millet hainlere, vatana ihanet edenlere ve maşalarına karşı her zaman bir diriliş hikâyesi yazacak güce sahiptir. Türkiye’yi parçalayamazlar. Bizim ülke olarak düşmanımız aslında inancımıza savaş açanlardır. İslam dinine darbe vurmak isteyenlerdir. Ülkemize savaş açanlar, cuntacılar geçmişte yaşadığımız darbe dönemlerinde ezanlarımızı susturdu. Fakat bu darbe girişimi döneminde milletimiz bir diriliş aşkıyla yollara koyuldu. Haykırdı bağımsızlığını ve camilerden sala sesleri, ezan sesleri yükselerek cuntacılara karşı en net cevabını verdi. Milletimiz, hainlerin şeytani planına düşmedi. Ülkemize, devletimize, bayrağımıza, milletimize kasteden vatan hainlerine karşı canı pahasına dimdik duran kardeşlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

 

EN AĞIR CEZAYI ALACAKLAR

Milletvekili Şahin Tin, “Zihniyeti bozuk olanlar doğru adım atamadıkları gibi doğruda düşünemezler. Türkiye’nin demokratik bir hukuk devleti olduğunu unutanlar bu topraklara iyi niyet tohumu saçamazlar. Onlar ancak bize aydınlık saçan ışıkları söndürmek için uğraşırlar. Bizler terör odaklarına hizmet eden üç beş çapulcu haine bu ülkeyi yedirmeyiz. Darbe severlik yapanlar bu milleti topla, tüfekle ve F16’larla korkutacağını ve Türkiye’yi bu yöntemle ele geçireceğini düşünenler büyük bir yanılgı içinde olduklarını 15 Temmuz gecesi gördüler. Onların arkasında uluslararası güçler olabilir ancak onlar şu hususu unutmasınlar. Türkiye’nin kuyusunu kazanlar o kuyuya gömülmeye mahkûmdur. Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenler karanlıkta kalmaya mahkûmdur. O üç beş darbeci çapulcunun arkasındaki güç her ne olursa olsun, bu yüce millete zarar veremeyecektir. Çünkü Türk milleti manevi bir sevda, Allah aşkı olan derin ve tarihi geçmişi olan yüce bir millettir. Kimsenin şüphesi olmasın ki, bu tarihi zorluğu yaşatan ihanet çeteleri ve terör örgütü üyeleri milletimize yaşattıklarının cezasını hukuk çerçevesinde en ağır şekilde alacaklardır” dedi.

Editör: TE Bilişim