AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile Sarayköy Ziraat Odası’nı ve şoför esnafıyla bir araya geldi. Şahin Tin, Sarayköy’de 5 yıldan bu yana yapılan hizmetleri bir araya getirildiğinde Başkan Özbaş’ın Sarayköy’de destan yazdığını dile getirdi. Başkan Özbaş ise 5 yıldan bu yana kimseyi ötekileştirmeden ve ayrım yapmadan her kesimin başkanı olarak hizmet ettiğini yeni dönemde de aynı çizgiyle tüm vatandaşlarının yanında olacağını söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile birlikte önce Sarayköy Ziraat Odasını ziyaret etti. Ardından şoför esnafıyla bir araya geldi.

“ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA KENDİ GELECEĞİMİZİ DEĞİL, MEMLEKETİMİZİ DÜŞÜNDÜK”

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Biz şehrimize ‘hizmet gelsin’ diye Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile birlikte altyapı çalışmasına girdik. Biz kendimize kızılsın ister miyiz? Tabi ki istemeyiz. Biz şehrimizin geleceğini düşündük. Kendimizi düşünseydik, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte altyapıya girmezdik. Sarayköy’de sadece altyapıya harcanan 60 milyonu üstyapıya harcasaydık. Bir Paris yapardık. Biz kendi geleceğimizi düşünmedik. Biz memleketimizi düşünerek bu işe baş koyduk. Bizi bu devlet okuttu, geldik memleketimizde esnaf olduk, tüccar olduk, hemşehrilerimiz bize destek verip bizi bir yerlere getirdi. Bizim bu aziz millete hizmet borcumuz vardı. Biz onu yapıyoruz” dedi.

“ÜSTYAPI İLE BİRLİKTE PARK SORUNU DA ORTADAN KALKACAK”

Altyapı çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Özbaş, “Çok şükür artık altyapı çalışmalarımızda sona geldik, üstyapı çalışmalarımız başladı. Üstyapı çalışmalarımızla şehrimiz tekrar imar olacak. Sarayköyümüze cep parkların, otoparkların olduğu, ışıklandırmaları ve peyzajıyla birlikte pırıl pırıl bir üstyapı geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile birlikte otopark yerlerini tespit etti. Şehir merkezinde gerek kamulaştırma gerekse mülkiyeti bize ait olan yerlerde çözüm üretip kapalı- açık otoparklarla, park sorununu haleceğiz.

“SARAYKÖY’ÜN EKONOMİSİNİ KALKINDIRACAK YATIRIMLARA İMZA ATACAĞIZ”

Yeni dönemde Sarayköy’ün ekonomisini kalkındıracak yatırımlara imza atacaklarını belirten Başkan Özbaş, “ Sarayköyümüzün ekonomik anlamda gelişmesine yönelik işler yapacağız. Tarım ekonomisinde ve ev ekonomisinde kadınlarımıza destek vereceğiz. Bunları Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile birlikte yerini planladığımız İhtisas Organize Sanayi Bölgelerimizden bir tanesini Sarayköy’e yapacağız. Sarayköy’e 400-500 tane yeni fabrika işyeri getirecek ilgili sektörler ile anlaşmamız da tamamlandı. Ekonomik destekli projelerimiz ile Sarayköy’de işsizlik bundan sonra tarihe karışacak. Her alanda lider bir şehir olacağız. 2014’de milletimizin yaptığı tercih ile Sarayköy kazandı. Biz sizden aldığımız emanete en iyi hizmeti yapmak için kimseyi ötekileştirmeden ve ayrım yapmadan her kesimin başkanı olarak hizmet etmeye çalıştık. İnşallah 31 Mart 2019’da da sizlerin desteği ile yine kazanan Sarayköy olacak, Allah’ın izniyle” diye konuştu.

“AHMET BAŞKAN SARAYKÖY’DE DESTAN YAZDI”

AK Parti Milletvekili Şahin Tin ise, “ 2014’de bizler Sarayköy adına sırtımızı Ahmet Başkana yasladık. O da Allah razı olsun bizleri mahcup etmedi. Sizlere çok güzel hizmetler kazandırdı. 40 yıldır muhalif partinin belediye döneminde yaptıklarıyla bugün 5 yılda Ahmet Başkanın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Sarayköy’e yaptıklarını kıyaslarsak 5 yılın yanına bir sıfır daha koyarız. Yani Ahmet Başkanımız ve Osman Başkanımız ile birlikte 50 yıllık bir hizmet yapılan Sarayköy var ortada. Ben bütün hizmetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. En güzel alın teri işçinin nasıl parasıysa bir siyasinin de mükâfatı alın teri, 5 yıldan 5 yıla konan sandıktaki oyudur. 5 yılda yapılan tüm hizmetleri birleştirdiğimizde Sarayköy’de aslında Ahmet Necati Özbaş bir destan yazmıştır, farkını ortaya koymuştur. Düzgün, insana yakın, sevecen, disiplinli, küçüğüyle küçük, büyüğüyle büyük olan, her haneye partili, partisiz kim, nesin necisin demeden girip yanında yer almıştır. Bundan sonrada aynı cesaretle, aynı güçle yer alacaktır, devam edecektir. Bizim aradığımız belediye başkan adayı profili örneğidir, Ahmet Başkan. Tevazu, samimiyet ve gayret başkanımızda hepsi var. Cumhurbaşkanımızın o saymış olduğu, layık gördüğü ‘belediye başkanlarına bu şekilde olun’ dediği bütün özelliklerinden olan Ahmet Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim