AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin, 24 Kasım Öğretmenler günü mesajında tüm öğretmenleri saygı, hürmet ve muhabbetle andığını ve şükranlarını sunduğunu ifade etti.

“YARINLARIN ŞİFRELERİNİ ONLAR ÇÖZECEK”

Milletvekili Şahin Tin, mesajında şu görüşlerine yer verdi: “Ülkemizi müreffeh yarınlara taşıyacak ve güçlü Türkiye’nin inşasını sağlayacak en önemli odak nokta şüphesiz öğretmenlerimizdir. Onların çizdiği hedefe giden o güçlü yolda ilerleyecek olan nesillerimiz yarınların şifrelerini çözecek daha güçlü bir Türkiye hayalini gerçeğe dönüştürecektir. Refah seviyemizin yükselmesi ve millet olarak kendi kendimize yetiyor duruma gelmemiz, ancak ilim, irfan ve bilgide üstünlüğümüz ile mümkün olacaktır.”

“YEGÂNE İSTİKBALİMİZ ONLARIN EMEĞİYLE MÜMKÜN”

“Genç neslimizi her açıdan en iyi şekilde yetiştiren öğretmenlerimizi muhabbetle selamlıyorum” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Tarihini iyi öğrenen, medeniyet değerlerini yüreğinde hisseden, sorumluluk sahibi gençler yetiştiren ve milletimizin yegâne istikbali için gayret sarf eden tüm öğretmenlerimizi yürekten selamlıyorum. AK Parti olarak hiç ötelemediğimiz ve her zaman önceliğimiz olarak kabul ettiğimiz konularımızın başında şüphesiz eğitim ve öğretim gelmektedir. Bu bağlamda özellikle son 17 yılda Türkiye’de büyük değişim ve dönüşüm hamleleri gerçekleştirdik. Özellikle son 17 yılda yapılan yatırımlar ve geliştirilen projelerle eğitim alanında önemli hamleler ve atılımlara imza attık. Eğitim ortamlarında kalitenin artırılması başta olmak üzere nitelikli eğitimin gençlerimize sunulması için de elimizden gelen her türlü gayreti ve imkânı ortaya koymanın derdinde olduk” dedi.

“ÖĞRETMENLİK, MESULİYETİ AĞIR KUTSAL BİR MESLEK”

“Mesuliyeti ağır bu kutsal mesleğin icra edilmesi için büyük emek ve gayret sarf eden öğretmenlerimiz için ne yapsak az kalır” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Fedakârlıkta sınır tanımayan adeta istikbalimizi yani geleceğimizi şekillendirmek için çırpınan, eğitim ve öğretim alanında mesai harcayan kıymetli öğretmenlerimize her zaman şükran borçluyuz. Onların özlük haklarında bugüne kadar birçok iyileştirmeler yaptık. Öğretmenlerimizin huzur ve güven içinde eğitim öğretim faaliyetini sürdürmesi vazgeçilemez bir ihtiyaçtır. Gelecek günlere, yıllara ve asırlara gözleri pırıl pırıl parlayan bir nesil yetiştirmeleri için uygun koşullar ve ortam her neyse bunu sağlamaktan ve bu anlamda adımlar atmaktan geri durmadık, durmayacağız” dedi.

“HER TÜRLÜ ÖVGÜ VE TAKDİRE LAYIKLAR”

Milletvekili Şahin Tin, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Vatanımızın her köşesinde geleceğimizi inşa etmek için en zor koşullara rağmen nesiller yetiştirme gayretinde olan fedakârlık abidesi kıymetli öğretmenlerimiz her türlü övgü ve takdire layıktırlar. Onların gönlümüzde müstesna bir yeri var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik ünvanının verildiği, millet mekteplerinin açıldığı bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimizi saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten tebrik ediyorum.”

Editör: TE Bilişim