AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin; “Denizli olarak iyi ve kötü günde, kolay ve zor zamanda birlik olmayı kenetlenebilmeyi, tek yürek ve tek yumruk hareket edebilmeyi her dönem milletimiz ile birlikte başardık. Denizli bu örnek duruşu ve başarısıyla Türkiye’nin ilerleyişine, güçlü hamlelerine ve vakur duruşuna her zaman ivme kattı” dedi. 

 

“YEGÂNE GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZ” 

 

Türk milletinin yegâne gücünün birliği, beraberliği ve kardeşliği olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin; “Dün olduğu gibi bugün de özellikle dünyanın küresel salgınla mücadele ettiği Türkiye’nin de ulusal bir gayret içinde olduğu bu zorlu süreçte de Türk Milleti’nin yegâne gücü birliği, beraberliği ve kardeşliğidir. Ülke olarak birçok zorluklar yaşadık, tuzaklara maruz kaldık, darbe girişimleri ve saldırılarla karşı karşıya bırakıldık, ancak bunların hepsini milletimizin vatanperver bakışı, erdemli duruşu, bir ve beraber oluşu ile yerle yeksan ettik. Yeri geldi ekonomimize savaş açtılar, ezanımıza bayrağımıza devletimize ve bekamıza yönelik her fırsatta saldırmanın yolunu aradılar. Ancak Türkiye’yi dize getiremediler, esir alamadılar, başaramadılar. Kahraman Türk Milleti hiçbir ihanet çetesine, onların hilelerine, tuzaklara ve desiselere pirim vermeyerek, boyun eğmeyerek tüm bunların üstesinden gelmeyi başardı” dedi. 

 

“TÜRKİYE’NİN BİLEĞİNİ KİMSE BÜKEMEZ” 

 

“Bizler bir oldukça, kardeş oldukça ele ele vererek birlikte Türkiye olmayı sürdürdükçe bizim bileğimizi emin olun kimse bükemeyecek” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Türk milleti olarak sevinçlerimizi paylaşmaya, hüzünlerimizi, kederlerimizi daha da hafifletmeye hep birlikte devam edeceğiz. Yaşadığımız (COVID-19) salgın sebebiyle bu sene hac farizasını yerine getirmek için vatandaşlarımız mübarek topraklara da gidemediler, ibadetlerini orada gerçekleştiremediler. Elbette o kutsal ve mübarek mekânın ziyaret edilemeyişi bizleri hüzünlendiriyor. İnşallah bu salgın musibetini yendikten sonra yine o eski günlerde olduğu gibi Kâbe’nin çevresini imanlı, ihlaslı yürekler kuşatacak, dualar, nidalar, tekbirler ve huzur veren ibadetler semaya o kutlu mekândan yine yükselecek” dedi. 

 

“UMUTLARIMIZI DİRİ TUTACAĞIZ, GÜÇLÜ YARINLARA KOŞACAĞIZ” 

 

“Umutlarımızı diri tutmaya ve daha güçlü yarınlara değerlerimiz ile birlikte koşmaya büyük bir inanç ve cesaretle devam edeceğiz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye gördüğü adaletsizlikler karşısında asla gözlerini kapamadı. Dünyanın pek çok yerinde zulüm gören ve zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren, baskıya, açlığı susuzluğa ve akıl almaz eziyetlere mahkûm edilen mazlumların kurtuluşuna Türkiye olarak her zaman el uzattık ve bu uğurda mücadele etme kararlılığımızdan asla pes etmedik. Bizler yaratıcımıza, onun bize emaneti olan değerlerimize olan bağlılığımızı her fırsatta tazelemeye, umutlarımızı diri tutmaya ve daha güçlü yarınlara değerlerimiz ile birlikte koşmaya büyük bir inanç ve cesaretle devam edeceğiz” dedi. 

 

“TRAFİK KURALLARINA UYALIM, SALGINA KARŞI TEDBİRİMİZİ ALALIM”  

 

Bayram vesilesiyle yola çıkacak olanlara uyarılarda bulunan Milletvekili Şahin Tin, korona salgını sebebiyle de maske, mesafe ve hijyen kurallarına herkesin riayet etmesi gerektiğini söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Rahmet ve bereketin nişanesi olan Kurban Bayramı vesilesiyle yollara çıkanların dikkatli olmalarını, belirlenen kurallara riayet etmelerini özellikle istirham ediyorum. Bununla birlikte virüs salgınına karşı daha dikkatli olmamızın önemini, maske, mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka riayet etmemiz gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Kurban Bayramı’nı özüne uygun yaşamak ve çevremizdekilerin de yaşamasına vesile olmak en büyük temennimiz. Gönüllerimize ferahlık, hanelerimize mutluluk, ülkemize aydınlık saçması dileğiyle, herkesin bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyor, sağlık, huzur ve esenlik dolu nice güzel bayramlara kavuşmayı diliyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim