Denizli Haber - AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu yeni yapılan hizmet binasında ziyaret etti. Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette kurumun faaliyetleri ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

“TÜM İMKÂNLARI SEFERBER EDİYORUZ”

Gençlik ve spor alanında son 18 yılda Denizli’ye birçok yatırımın yapıldığını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet İbanoğlu'nu ve yönetim kadrosunu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldık. Öncelikle yeni faaliyete alınan hizmet binasının hayırlı olmasını diliyorum. Denizli’ye ve gençlerimize yatırım yapmayı kendimize öncelik olarak görüyoruz. Bu bağlamda araştıran, sorgulayan, zihnini kiraya vermeyen, ilim ve hikmet arayışında olan imanlı, ahlaklı, vicdanlı ve nitelikli gençler yetiştirmek için hep birlikte gayret ediyoruz. Devletimizin tüm imkânlarını gençlerimiz için seferber ediyoruz” dedi.

“GENÇLERİMİZİN PAYI BÜYÜK”

Kendisini yetiştirmiş nitelikli gençler sayesinde Türkiye’nin geleceğinin garanti altına alınabileceğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Gençlerimize güvenimiz tam. Onlar için her türlü gayreti ortaya koymaktan geri durmuyoruz. Denizli’miz bu anlamda çok önemli kazanımlar elde etti. İyiye ve güzele dair ne varsa savunan bir gençliğin önünü açmak, daima hakkın ve adaletin tarafında olan bir nesli memleketimize kazandırmak için gençlik ve spor alanında Denizli'mize 18 yılda önemli yatırımlar yaptık. Ülkemizin yükselen bir güç olmasında geçlerimizin payı şüphesiz çok büyük” dedi.

“DENİZLİ'MİZE YATIRIM VE DESTEK SAĞLADIK”

“Gençlik merkezlerinin yapımı, spor tesislerinin bakım, onarım ve yenisinin inşası ile modern yurtların gençlerimizin hizmetine sunulması bizim her zaman önceliklerimiz arasında oldu” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Denizli’mize 18 yılda Gençlik ve Spor alanında 1.57 Milyar TL yatırım ve destek sağladık. 2 Gençlik Merkezi, 34 Spor Tesisi ve 9 bin 480 kişi kapasiteli yurtları hizmete sunduk. 13 bin 831 gencimiz gençlik projelerinden yararlandı. 22 bin 285 öğrencimiz burs ve kredi aldı. Gençlerimize 946 Milyon TL burs ve kredi verildi” dedi.

“ÜLKEMİZİ HEDEFLERİNE GENÇLERİMİZ İLE TAŞIYACAĞIZ”

“Denizli’mizin ve ülkemizin gururu gençlerimizin yetişmesine vesile olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Dünya çapında birçok dalda başarılara imza atan nice gençlerimiz var. Onlar bizim her zaman gurur kaynağımız oldu ve olmaya devam ediyor” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Dünya çapında başarılara imza atan edebiyatçılar, sanatçılar, müzisyenler, sporcular, matematikçiler, doktorlar ve mühendisler yetiştirebilmek için gençlerimize yatırım yapmaya ve geleceğimizi inşa etmeye devam edeceğiz. Ülkemizi hedeflerine gençlerimiz ile birlikte taşıyacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim