AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz darbe girişiminde sokaklara inip darbecilere direnirken yaralanan vatandaşları Ankara Numune Hastanesi'nde ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti. Tin, "Bugün özgürce siyaset yapabiliyorsak, bu topraklarda özgürce dolaşabiliyorsak bunun o akşam tankların karşısına dikilebilen yürekli vatandaşlarımız sayesinde olduğunu bir kez daha gördüm" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, demokrasiyi korumak adına sokaklara inip, tanklara direnirken yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti. Denizli'den Ankara'ya dönen Tin, Ankara Numune Hastanesinde yatan yaralıları ziyaret etti. Yaralı vatandaşlara teşekkür eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Şahin Tin, o tarihi akşamda yaşanan çarpıcı olayları da yaşayanların ağzından dinleme fırsatı buldu. Yaralı bir vatandaş Tin'e, "Elimde bayrağımız vardı. Hainlerden albay rütbesi taşıyan bir darbeci, Genelkurmay Başkanlığı'nın önünde bayrağı tuttuğum kolumdan vurdu beni. Elimden düşen bayrağı sağlam olan sol elime alarak direnişimi sürdürdüm. Odamdaki bayrağımın üzerindeki kan da benim kanım. Milyonlarca şehidimizin kanıyla sulanmış al bayrağımıza dahi tahammül edemeyen bu kansızları halkımızın çok iyi tanımasını istiyorum" dedi.

Yaralılarla sohbet eden Tin, "Bugün özgürce siyaset yapabiliyorsak, bu topraklarda özgürce dolaşabiliyorsak bunun o akşam tankların karşısına dikilebilen yürekli vatandaşlarımız sayesinde olduğunu bir kez daha teyit ettim. Bir siyasetçi olarak bu asil millete karşı ne kadar ağır bir sorumluluk taşıdığımı biliyorum. Hainler de bilsinler ki bizde bu topraklarda demokrasinin ilelebet var olması için canımızı ortaya koyacak siyaset yapmaya ve memleketimizi savunmaya devam edeceğiz. Halkımıza layık olmaya gayret göstereceğiz" dedi.

Denizli milletvekili Şahin Tin, darbe gecesi saldırının hedefi olan Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı'nda incelemelerde bulundu ve şehit düşen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Koyuncu'nun son yolculuğuna uğurlandığı törene katıldı. Tin, darbe gecesi Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı'na düzenlenen saldırıda şehit düşen 2. sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar'ın Gölbaşı'ndaki evinde ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

Editör: TE Bilişim