AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantıları Serinhisar ilçesinde gerçekleştirildi. Burada konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Serinhisar’a meslek yüksek okulu sözü verdi. İlçede bu haber, sevinçle karşılandı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisinde İlçe Danışma Kurulu toplantıları devam ediyor. Son olarak Serinhisar ilçesine giden AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, il yürütme kurulu üyeleri, ilçe koordinatörleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarından oluşan heyet, burada kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. Serinhisar İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, İlçe Başkanı Halil Akoğlan, İlçe kadın ve gençlik kolları başkanlarının yanı sıra çok sayıda partilinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile görüşme yaptıklarını, ilçeye meslek yüksek okulu kazandırmak için adım attıklarını söyledi.

 

SOSYAL GÜVENLİK MYO YAPILACAK

Sosyal Güvenlik Meslek Yüksek Okulu için gelişme olduğunu ifade eden Başkan Tin, “İlçemizde bulunan kapalı pazar yerinin karşısında meslek yüksek okulu binası için belediyemiz yer tahsisi yaptı. 1.5 ile 2 trilyon liraya mal olması beklenen meslek yüksek okulu için 7.5 dönümlük tahsis yapılarak tapusu Pamukkale Üniversitemize verildi. Bunun yanında 1.5 dönümlük alan daha ayrılarak burası Sosyal Güvenlik Kurulu binası olarak yapılacak. Burada öğrencilerimiz hem eğitimlerini yapacak. Hem de stajlarını tamamlama imkanı bulacak” dedi.

 

PROTOKOL İMZALANACAK

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin’in üniversite sözünü ilçeye yapılacak en büyük yatırımlardan biri olarak değerlendiren Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, 1.5 ile 2 trilyon liraya mal olması beklenen meslek yüksek okulu için üniversite yaptırma ve yaşatma derneği kurduklarını, yer tahsislerini yaptıklarını bildirdi. Kobaş, “Serinhisar İlçemizde yapılacak olan meslek yüksek okulu ilçemizi vizyon anlamında daha ilerilere götürecektir. İlçe halkımızı sevince boğan okul için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Okul için en büyük bağışçı ile Valilik binamızda önümüzdeki günlerde Valimiz ve Rektörümüz ile protokol imzalayacağız” dedi.

 

“SERİNHİSAR’A GÜVENİYORUM”

Toplantıda ilçe belediye ile ilçe teşkilatının çalışmaları ve geçtiğimiz seçimlerde alınan oy oranları ile 7 Haziran seçimleri için gerçekleşmesi beklenen hedef oy oranı konusunda açıklamalarda bulunuldu. Serinhisar’dan umutlu olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, “7 Haziran seçimlerinde en yüksek oyun Serinhisar’dan çıkacağına eminim” diyerek ilçeye duyduğu güveni dile getirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da seçimlerin önemine dair yaptığı konuşmalarında ardından Serinhisar İlçe Belediyesi ile uyumlu bir çalışma içinde olduklarını, bu uyumun Serinhisar’ın geleceği açısından son derece önemli olduğunu anlattı. 

Editör: TE Bilişim