Ak Parti Merkezefendi ilçe Daraltılmış Danışma toplantısına Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Milletvekilleri Dr. Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Ali Değirmenci, Ak Parti Pamukkale ilce Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin katıldı.

Ak Partililerin salona sığmadığı toplantıda, AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör, Referandum için Türk Milletinin neye Evet neye Hayır diyeceğini gayet iyi bildiğini  belirterek; “Biz inanıyoruz ki önümüzdeki Referandumda Merkezefendi’nin büyük bir oranda Evet diyeceğinden eminim.” dedi.

Güngör, yoğun tezahüratlar arasından konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz Millete rağmen hiçbir iş yapmadık. Milletimiz ne derse o olacak diye yola çıktık. Milletimiz varsa Ak Parti vardır..Ak Parti milletin partisidir.

Biz; Hayırlı sabahlar deriz, Hayırlı işler deriz. Hayırlı Cumalar demesini de biliriz ama Referandum da Evet diyeceğiz.” Diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim