AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, emeğin evrensel değer olduğunu belirterek, “Emeğin ancak hak ettiği değeri bulduğu toplumlar yükselir. Türkiye emekle bugünlere geldi. Ülkemizi yine emeğimiz, alın terimizle müreffeh yarınlara taşıyacağız” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Emeğin evrensel bir değer olduğunu vurgulayan Gökbel, toplumların gelişmesinin emekle mümkün olduğunu, emeğe verilen değerin de aynı zamanda gelişmişliğin ve adaletin göstergesi olduğunu ifade etti. Emeğin ancak hak ettiği değeri bulduğu toplumların yükselebileceğine dikkat çeken AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel, “Türkiye Cumhuriyeti de, emeğin, alın terinin ürünüdür. Kimi zaman tarlalarda, kimi zaman fabrikalarda akıtılan ter ve sarf edilen emek, bizleri bugünlere getirmiştir. Geleceğe yine emektar milletimizin omuzlarında yürüyeceğiz. Ülkemizi yine emeğimiz, alın terimizle müreffeh yarınlara taşıyacağız” diye konuştu.

“EN BÜYÜK İDEALİMİZ MÜREFFEH TÜRKİYE!”

AK Parti iktidarlarının emeğin karşılığını alabilmesi adına önemli adımlar attığını hatırlatan Gökbel, “Asgari ücret, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş oranlarda artırıldı. Bunu yaparken, işveren kesiminin yükünü hafifletmek adına, istihdamı teşvik edici düzenlemeler yapıldı, kolaylıklar getirildi. Yine AK Parti iktidarları döneminde kamu çalışanlarının özlük hakları ve maaşlarında önemli düzeltmeler yapıldı. Deyim yerindeyse, kamu çalışanları bizim iktidarımız döneminde belini doğrultabilmiştir. Çalışanlarımızın aldıkları ücret ve yaşam standartları bakımından daha iyi duruma gelmeleri en büyük arzumuzdur. Bu da ülkemizin büyümesi ve gelişmesi ile doğru orantılıdır. Halkı müreffeh, üreten, ihraç eden, dünyanın dev ekonomileri arasındaki yerini almış bir Türkiye ulaşmak istediğimiz idealdir. Bu uğurda durmadan dinlenmeden çalışıp, Büyük Türkiye ülküsünü gerçekleştireceğiz. Bunu da ortak akılla, sevgiyle, dayanışmayla, emekle yapacağız. Buna kimsenin şüphesi olmasın. Daha güzel yarınlarda, nice 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini refah içinde karşılamayı diliyorum. Cennet vatanımız için alın teri döken insanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim