Denizli Haber - Başkan Durmaz,Tarihî olaylara şahitlik edilen 2020 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde yayınladığı mesajında, 2021 yılının tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını ve dünyayı saran salgının bir an evvel son bulmasını temenni etti.

Başkan Durmaz;”2020 yılı Covid-19 salgının getirdiği zorluklarla, küresel ekonomik krizin ve daha fazla insanı etkilemesi ile, doğal afetlerin derin etkileri ile hepimiz için zor bir yıl oldu. Ancak bizler her ne zorlukla beraber bir kolaylık olduğunu ve her zorlukta bir hayır olduğunu bilen bir kültüre, inanca sahibiz. Bizler biliyoruz ki,gecenin en karanlık zamanı sabaha en yakın olan zamandır.2020 yılı içerisinde depremler,sel,çığ ve yangınlar gibi bizleri derinden üzen hadiseler meydana geldiği gibi kardeş Azebaycan’ın Karabağ zaferi,Aydın-Denizli Otoyolu projesinin temelinin atılması,Karadeniz ve Akdeniz’de bulunan petrol rezervleri ve Ayasofya Camiimizin tekrar ibadete açılması gibi bu zor günlerde aydınlık yarınlarımıza umut ile bakmamıza vesile olan hadiseler de meydana geldi”dedi.

Başkan durmaz konuşmasını şu şekilde sonlandırdı. Yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2021 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, Vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyor, ailelerine selam ve saygılarımı sunuyorum”

Editör: TE Bilişim