Denizli Haber - İl Başkanı Güngör, mesajında şunları söyledi: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü milli iradenin milli birlik ve beraberliğimizin kuruluş ruhuyla yeniden inşa edildiği kutlu bir zaferin dönümüdür. Bu zafer şehit ve gazilerimizin üstün cesareti gazi milletimizin büyük fedakârlıklarıyla elde edilmiştir. O gece darbe girişiminin püskürtülmesiyle toplumumuz önemli bir süreçten geçmiş ve Türk milleti, demokrasi adına büyük bir imtihan vermiştir. 251 vatandaşımızın şehit, 2193 vatandaşımızın gazi olduğu o gece; Türk milletinin tarih boyunca kanıyla kazandığı ibretlik zaferler silsilesine 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ’de eklenmiştir.

Türk milletinin yeniden dirilişinin ve şahlanışının destanı olan 15 Temmuz; tankın, topun ve cebr-i mutlak zihniyetin millet iradesi karşısında bir şey ifade etmediğinin en anlamlı kanıtıdır. Milli iradeyi yok sayarak yola çıkanlar 15 Temmuz gecesi Çanakkale ruhu ve Kuva-i Milliye şuurunun vücut bulduğu kutlu bir mücadele ile akamete uğramışlardır.

 Böylesine kutlu bir mücadele bize, vatan mevzu bahis olduğunda bu milletin hiç düşünmeden aynı safta birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza duracağını ve ne pahasına olursa vatanından, bayrağından, hürriyetinden, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Fetö ve tüm terörist grupları şunu bilsin ki Türk Milleti Devletiyle sizleri yok edecektir

Aziz Türk Milletimizin cesareti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN in Güçlü Liderliği ve kararlı duruşu sayesinde  Türkiyemizi bölüp parçalamak isteyenlere fırsat verilmemiştir. Bundan sonrada asla verilmeyecektir.

Bu vesileyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, o zafer gecesinde şahlanan gazilerimize ve tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Editör: TE Bilişim