Başkan Zehra Karabay, Pamukkale ilçemizde adım atılmamış sokak, çalınmadık kapı bırakmamak için tüm güçleriyle çalıştıklarını ve yıkan, hor gören, aşağılayan değil, tam tersine yapıcı bir tavırla, hoşgörü ve saygıyla gönüllere değindiklerini belirtti.

Pamukkale İlçemizde yardıma muhtaç olan kim varsa yanında olmak için çabaladıklarını belirten Zehra Karabay elini uzatan kim olursa olsun bir kadın zarafetiyle sımsıkı tuttuklarını söyledi. Başkan Karabay, “İnsanların dertlerini kendi derdimiz gibi sahiplenerek onların gönüllerine dokunduk. Çözüm bulmak için her türlü çabayı göstererek onların bir tebessümünü gaye edindik.” dedi. Bereketli bir Ramazan ayını geride bıraktıklarını belirten Karabay, Seçim çalışmaları kapsamında Ramazan ayının manevi atmosferinde vatandaşlarımızla, iftar ve sahur sofralarında, teravih namazlarında bir araya geldiklerini, evlerine konuk olarak ihtiyaç sahiplerine yemekler götürdüklerini belirtti.

“Titizlikle yürüttüğümüz tüm bu çalışmalarla, Ramazan ayının sonuna ulaştık. İnancımızın verdiği gücü hiçbir zaman kaybetmedik. Dolu dolu geçen Ramazan ayının ve bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diyen Başkan Zehra Karabay, bu mutluluğun daim olmasını diledi.

Ayrıca Yeryüzündeki bütün Müslümanların huzur ve güven içinde kutlayacağı nice bayramlar nasip etmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, halkımızın ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi. Birlik ve beraberliğin arttığı, barış, kardeşlik ve dostlukların pekiştiği nice güzel bayramlarımızın olmasını diledi.

Editör: TE Bilişim