Denizli Haber  - AK Parti Grup Toplantısı’na Tavas İlçe Teşkilatı 100 kişilik heyetle çıkarma yaptı. AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu ifade eden AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakcı; “ Tevazu, samimiyet ve gayretle çıktığımız milletimize hizmet yolunda Belediye Başkanımız Hüseyin İnamlık ile birlikte el ele vererek ilk günkü heyecanımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti büyük bir çınardır. Davamız büyük, hedeflerimiz çok, milletimize hizmet tek amacımızdır. AK Parti’nin yaptığı hizmetler, başardıkları hepsi birer devrim niteliğindedir. Bizler AK Parti’nin Tavas sevdalılarıyız. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için partimizin kıymetli üyeleri ile birlikte durmadan çalışıyoruz.’’ dedi.

WhatsApp Image 2022-12-22 at 13.59.46

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde belediye işi gönül işi anlayışımızla gönüller yapmaya geldiğimiz Tavasımızda hemşehrilerimize hizmet etmek bizim için gurur ve mutluluktur.

 Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gönül belediyeciliği düsturuyla şehrimize güzel işler yapıp hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

WhatsApp Image 2022-12-22 at 13.59.46 (1)

Editör: Tahir Aygün