Denizli İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince yapılan operasyonlarda çok sayıda çalınan eşya ele geçirilirken 6 kişi de tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca,  kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında; Denizli merkez, Kale  Pamukkale, Sarayköy ve Tavas operasyon düzenlendi. ilçeleri ve mahallelerinde; uyuşturucu madde imal ve ticareti, Türk parasında sahtecilik,  ev ve iş yerlerinden hırsızlık suçlarını örgütlü olarak işleyen şahıslar hakkında elde edilen bilgiler değerlendirilerek, ev ve iş yerlerinde operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda; (3) GRAM uyuşturucu madde( eroin),  (58) top muhtelif kalınlıkta elektirk kablosu, (100)  litre trafo yağı,  (3) adet nikon marka el dürbünü (30)  adet muhtelif boylarda hilti ucu, (1) adet elektrikli hava komprasörü,(2) adet baylan marka su sayacı,(27) adet açıkağız anahtar, (3) adet boru anahtarı,(16) adet master marka beton delici matkap ucu,(18) adet muhtelif ebatlarda lokma ucu,(2)  adet sunta kesme aleti,(1) adet fayans kesme makinesi, çok sayıda (voltaj ölçme makinesi, levye,  su sayacı, ışıldak, tasarruflu ampül, tornavida, kelpeten, şeritli led. vb ) çeşitli malzeme ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, olayla ilgili yakalanan (9) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiş, (6) şüpheli tutuklandı.

Editör: TE Bilişim