Denizli Haber - Edinilen bilgiye göre Denizli’de polis, Silah, emtia, kaçak içki ve Parada Sahtecilik suçları kapsamında 8 ayrı adrese operasyon gerçekleştirdi. Silah kaçakçılığı yapan zanlılara karşı yapılan 3 adrese eş zamanlı operasyonda 3 kişi yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda  2 adet Ruhsatsız Tabanca, 3 adet Av Tüfeği, 5 Adet Fişek, 6 Adet Silah Parçası, 3 Adet Bıçak, 2 Adet Kurusıkı Tabanca bulunarak el konuldu. Yakalanan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Yine Denizli'de Kaçakçılık Suçları ile ilgili olarak il merkezi ve ilçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında Tütün Ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı, Emtia Kaçakçılığı, Alkollü İçki Kaçakçılığı suçundan 4 ayrı olayda (8) şüpheli şahıs yakalanmış haklarında 5607 SKM( Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu) Kapsamında adli işlem yapıldı. Yapılan aramalar neticesinde toplam;  2805 Adet Kaçak Emtia (Parfüm, Güneş Gözlüğü), 560 Adet Dolma Sigara, 98 Paket Kaçak Sigara,  254 Litre Kaçak/Sahte Alkol, 13 Paket Nargile Tütünü ele geçirildi.

DURDURULAN ARAÇTAN SAHTE PARA ÇIKTI

Parada Sahtecilik suçu ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araç içerisinde yapılan kontrollerde 304 adet 50’lik Avustralya Doları sahte para bulunarak el konuldu. Konu ile ilgili olarak yakalanan (1) şüpheli şahıs hakkında Parada Sahtecilik suçundan adli işlem yapıldı.

Editör: TE Bilişim