Denizli Haber - Edinilen bilgiye göre; Denizli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, ‘Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapma’ suçundan hakkında 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Nuray E’nin (42), Honaz ilçesine geldiği bilgisini alan jandarma ekipleri harekete geçti. Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince müşterek düzenlenen başarılı operasyon sonucunda, uzun süredir takip edilen Nuray E., saklanmak için tercih ettiği erkek arkadaşının Kocabaş Mahallesi’ndeki evinde kıskıvrak yakalandı.

Hakkında ‘Uyuşturucu madde imal ve ticareti’ suçundan 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Nuray E’nin, 2015 yılında Kocabaş Mahallesi’nde uyuşturucu madde satarken yakalandığı öğrenildi. “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama” suçlarından 5 ayrı kaydı tespit edilen Nuray E., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

JASAT, UYUŞTURUCU TACİRLERİNİN KORKULU RÜYASI OLDU

Denizli’de uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik başarılı operasyonlarıyla suçluların korkulu rüyası olan JASAT, son 3 yılda Denizli’de saklanmayı tercih eden 148 yıl, 65 yıl, 35 yıl ve 25 yıl gibi cezalarla aranan şüphelileri de yakalamıştı. Yakalana tacirlerin arasında yer alan, hakkında kesinleşmiş 65 yıl hapis cezası bulunan ayrıca 'cinsel taciz', 'uyuşturucu ticareti' ve 'yaralama' gibi 7 suçtan aranan Erkan G., saklandığı ormanlık alanda başında eşarp, üzerinde etekle gözaltına alınmıştı.

Editör: TE Bilişim