Edinilen bilgiye göre, Denizli ve çevre illerde hırsızlık olaylarına karışan "Batmazlar Grubu" olarak bilinen şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda; Pamukkale ilçesi Pınarkent Mahallesinde bulunan üç ayrı adreste, eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda basta hırsızlık suçları olmak üzere bir çok suçlardan aranan; 2013 yılından bu yana firari olan ve 24 Yıl 11 Ay hapis cezası ile aranan ayrıca Cezaevi Firarisi G.B. , 13 Yıl 5 Ay hapis ile aranan ve Cezaevi Firarisi R. B. , 4 Yıl hapis cezası ile aranan ve Cezaevi Firarisi H. B., 4 Yıl 10 Ay hapis cezası ile aranan ve Cezaevi Firarisi Y.B. ve 7 ayrı Hırsızlık suçundan aranan G.B. yakalandı.

Haklarında toplamda 47 yıl 2 ay hapis cezası bulunan 5 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Denizli ve çevre illerde hırsızlık olaylarına karışan "Batmazlar Grubu" olarak bilinen şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda; Pamukkale ilçesi Pınarkent Mahallesinde bulunan üç ayrı adreste, eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda basta hırsızlık suçları olmak üzere bir çok suçlardan aranan; 2013 yılından bu yana firari olan ve 24 Yıl 11 Ay hapis cezası ile aranan ayrıca Cezaevi Firarisi G.B. , 13 Yıl 5 Ay hapis ile aranan ve Cezaevi Firarisi R. B. , 4 Yıl hapis cezası ile aranan ve Cezaevi Firarisi H. B., 4 Yıl 10 Ay hapis cezası ile aranan ve Cezaevi Firarisi Y.B. ve 7 ayrı Hırsızlık suçundan aranan G.B. yakalandı. Haklarında toplamda 47 yıl 2 ay hapis cezası bulunan 5 kişi gözaltına alındı.

Editör: TE Bilişim