Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışmada, son bir hafta içerisinde 340 gram esrar, 30 gram eroin, 9 adet suboxone hap ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 12 kişiden 8’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

PAMUKKALEHABER
Denizli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen kişilerin kaldıkları apart ve evlerine operasyon düzenledi. 

Alınan arama kararına istinaden yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette 10 paket halinde uyuşturucu madde, 9 adet suboxone hap ve uyuşturucu madde satışında kullanıldığı düşünülen bir adet hassas terazi ele geçirildi. 
Ayrıca durumundan şüphelenilen çalışır vaziyette park halinde bulunan bir araçta yapılan aramada ise araç altına atılmış 11 ayrı poşette sarılı vaziyette uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde satışında kullanıldığı düşünülen bir adet hassas terazi bulunarak el konuldu. 

Uyuşturucu madde satışı yapmak isteyen sokak satıcılarına yönelik son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen aramalarda 340 gram esrar maddesi, 30 gram eroin maddesi, 9 adet suboxone hap ile uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 2 adet hassas teraziye el konulurken, 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 8’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim