Denizli'nin Çivril İlçesi’nde çaldığı cep telefonunu uyuşturucu almak için satan zanlı tutuklandı.

Çaldığı cep telefonunu uyuşturucu almak için arkadaşına sattı arkadaşı da telefoncuya satarken yakalandı. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre girdiği evden cep telefonu çalan R.A. çaldığı telefonu uyuşturucu madde almak için M.B. sattı. M.B. uyuşturucu madde karşılığında R.A. aldığı cep telefonunu ikinci el telefon satışı yapan bir işyerine satmak isterken polis tarafından gözaltına alındı. M.B yapılan sorgusunda telefonu R.A. ‘dan aldığını belirtince R.A. polis tarafından göz altına alındı.

Zanlıların yapılan sorgusunda R.A. telefonu bir evden çaldığını ve uyuşturucu almak için arkadaşı M.B. sattığını, M.B. ‘de sorgusunda R.A.’dan aldığı telefonu ikinci el telefon satan bir işyerine satmaya çalıştığını belirtti.

Zanlılar alınan ifadelerinin ardından uyuşturucu madde kullanmak, satın almak, bulundurmak, uyuşturucu madde ticareti yapmak, ikametten hırsızlık, suç eşyasının satın alınması ve kabul edilmesinden adli işlem yapıldıktan sonra sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilişim