Merkezefendi İlçesindeki bir Ortaokulda bir öğrenci ve ailesi okula giderek okul müdürünü ve müdür yardımcısını darp etmişti. Konuyla ilgili olarak Denizli Valiliğinden açıklama geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, “Denizli Merkezefendi İlçesindeki bir ortaokulda; okul müdürlüğü tarafından yürütülen ve Öğrenci Davranışlarını Değerlendirme Kuruluna intikal eden 7. ve 8. sınıflarda meydana gelen taciz olayının muhatabı; 8. sınıf öğrencisi ile yine aynı öğrencinin babası, annesi ve dayısı bugün saat 10.30 sularında okula gelerek müdür yardımcısı odasında okul müdürü ve müdür yardımcıları ile tartışmaya başlamıştır. Tartışma büyüyerek fiili saldırıya dönüşmüş olup; okul müdürü A. F. A. ile müdür yardımcısı Y. Z. darp edilmiştir. Okul yöneticilerinin taraf olmadığı kavga okul polisi, güvenlik görevlisi ve diğer öğretmenler tarafından yatıştırılmıştır.

Meydana gelen olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, olayda adı geçen öğrenci ve velisi ile yakın akrabası ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne sevk edilmiştir” denildi.

Editör: TE Bilişim