Polis ekipleritakibi yapılan bir şüpheli operasyon kapsamında Denizli otogarında kıskıvrak yakalandı.

A.A.isimli şüphelinin üzerine sarılı uyuşturucu madde nakli için özel hazırlanmış kuşağın içerisinden575 gram metamfetamin maddesi, 335 gram reçine esrar maddesi ve 135 adet uyuşturucu hap çıktı.

İlimiz Buldan İlçe girişinde durdurulanbir aracın içerisinde de 781 gram metamfetamin maddesi bulundu.Son olarak ekiplerce ilimiz Pelitlibağ mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı belirlenen bir adreste yapılan aramalarda  447 gram toz esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son iki gün içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 1 kilo 356 gram metamfetamin maddesi, 447 gram toz esrar maddesi, 335 gram reçine esrar maddesi, 135 adet uyuşturucu hap ve hassas terazi düzeneğielde edildi.

Olaylarla ilgili Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçu kapsamında yakalanarak adli makamlara sevk edilen Ş.K., A.T., A.A., M.A.A isimli dört (4) şüpheli tutuklanırken, yakalandığı sırada polis ekiplerine sahte kimlik beyan eden A.T. isimli şüphelinin 5 ayrı suçtan da toplam 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle arandığı tespit edildi. 

B.B isimli 1 kadın şüpheli hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı.

Editör: TE Bilişim