Denizli Haber - Denizli’nin Babadağ ilçesinde belediye emekçilerine Belediye Başkanı Ali Atlı tatil hediye etti. Babadağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı çalışan personeller 2 günlük tatile gönderildi. 2 günlük tatillerinde Aydın’ın Didim ilçesine giden emekçiler iki gün boyunca gönüllerince eğlenip kafa dinledi.

Belediye emekçileri Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’nın kendilerine hediye ettiği tatilden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek “Bizim başkanımızın farklı olduğunu hep hissediyorduk. Emekçiye değer verdiğini hep görüyorduk ama bizler de böyle bir sürpriz beklemiyorduk. Öğrenince çok mutlu olduk ve tatilimizi çok iyi geçirdik. Başkanımıza teşekkür ediyoruz bizlere böyle jest yaptığı için.” dedi.

BAŞKAN ATLI: HER ZAMAN EMEKÇİLERİMİZİN YANINDA OLDUK

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ise konuyla ilgili “Belediye olarak emekçilerimizi tatile gönderdik. Onların emekleri bizler için çok kıymetli. Emekçilerimiz bizler için çok değerli onların üretim gücünün farkındayız ve kıymetini bilip karşılığını vermek istiyoruz. Babadağ Belediyesi’nde ve ilçemizde tıkır tıkır işleyen çarklar emekçilerimiz sayesinde dönüyor. Onlar için elimizden geleni yapmak istiyoruz çünkü onların mutlu olması demek daha mutlu çalışma arkadaşları ve daha mutlu işler demektir. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız gereği her zaman emekçilerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Babadağ Belediyesi emekçilerimize bugüne kadar göstermiş oldukları özenli emek için tekrardan teşekkür etmek istiyorum. Emekçilerimizle, çalışma personellemizle Babadağ için en iyi hizmeti sunmak için çok çalıştığımızı ve çalışacağımızı da bir kere daha yinelemek istiyorum.” diye konuştu.

Editör: Tahir Aygün